HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 36
Langestraat  1H, 1-1, 1-2,,1015AK Amsterdam

Langestraat 1H, 1-1, 1-2,

1015AK Amsterdam

Vraagprijs € 1.750.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Een geheel pand bestaande uit vijf zelfstandige appartementen van in totaal 197,0 m² GO op een perceel van 47 m² gelegen op eigen grond in de grachtengordel van Amsterdam. 

De appartementen zijn verdeeld over vijf bouwlagen, zijn bouwkundig gesplitst en beschikken ieder over een eigen huisnummer. De woningen zijn recent volledig gerenoveerd, zijn voorzien van centrale verwarming en deels dubbele beglazing. 

Het object ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Amsterdam Centraal Station en de Dam. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. Het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De woningen worden verhuurd in de vrije sector. Ook na het doorvoeren van de verwachte beleidsaanpassing, waarbij de WOZ-waarde nog maar een derde meetelt bij het vaststellen van de huurprijs, zullen de woningen aan de Langestraat 1-H, 1-1, 1-2 en 1-3 volgens het WWS-puntensysteem in de vrije sector mogen worden verhuurd. 


Kaart
Kenmerken
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres