HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 33
Lange Leidsedwarsstraat  104-106,1017NM Amsterdam

Lange Leidsedwarsstraat 104-106

1017NM Amsterdam

Vraagprijs € 2.100.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Een ontwikkelproject bestaande uit een perceel grond ter grootte van 131 m² met daarop panden bestaande uit een horeca ruimte van circa 170 m² inclusief kelderbak en binnentuin en drie zelfstandige appartementen van in totaal 179,8 m² GO gelegen op eigen grond in het centrum van Amsterdam. 

De begane grond van de Lange Leidsedwarsstraat 104 en 106 is samengevoegd en tijdelijk verhuurd aan een pop-up restaurant. Met deze exploitant – die meerdere locaties heeft – lopen gesprekken over een nieuwe huurovereenkomst na herontwikkeling van het pand. De begane grond strekt zich uit over beide panden en is daarachter voorzien van een dichtbebouwde binnentuin.

Boven het restaurant bevindt zich één woning die over de gehele breedte van beide panden en over meerdere bouwlagen gesitueerd is. De gebruikers van het restaurant en de woning zijn verschillend. De bovenwoning wordt antikraak bewoond in opdracht van de huidige eigenaar.

Door de huidige eigenaar is een conceptaanvraag ingediend bij de gemeente Amsterdam. De conceptaanvraag ziet op een renovatie en herstel van bouwnummer 104, een herstel en optopping van nummer 106, funderingsherstel en realisatie kelderbak en renovatie restaurant. Op de concept aanvraag is door de gemeente Amsterdam positief gereageerd. De architect heeft nu alle stukken klaar liggen om de definitieve aanvraag voor een Omgevingsvergunning in te dienen. Een koper kan dit al dan niet voortzetten. 
Het betreft hier uitdrukkelijk geen nieuwbouw.

De realisatie van een kelderbak en funderingsherstel zijn in een eerder stadium reeds onherroepelijk vergund.

Uitgangspunt bij een transactie is een overdracht van aandelen van de vennootschap die de onroerende goederen houdt; deze vennootschap is schoon en heeft gedurende haar bestaan enkel deze panden gehouden.

Het object kan ‘as is’ of onder voorbehoud van een onherroepelijke omgevingsvergunning zoals deze nu opgesteld is worden geleverd.

Het gebouw is gesitueerd aan een zijstraat van het Leidseplein en vormt tezamen met het Leidseplein, de Korte Leidsedwarsstraat en de Marnixstraat hét - horecagebied van Amsterdam. Naast de diversiteit aan winkels en voorzieningen, zoals de bioscoop en het Delamar Theater, kenmerkt dit gebied zich door het bruisende nachtleven. Op loopafstand vindt u allerlei voorzieningen zoals leuke ontbijt/lunch tentjes, uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en diverse hotspots. De het restaurant en de woningen zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waar tramhaltes Leidseplein en Prinsengracht zich op loopafstand bevinden.

Het object is niet aangemerkt als (gemeentelijk) monument echter nummer 104 is een Orde 3 pand en nummer 106 is Basisorde.


Kaart
Kenmerken
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres