HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 33
Coolsingel bouwnummer  244), Rotterdam

Coolsingel bouwnummer 244)

Rotterdam

Vraagprijs € 495.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Nieuwbouw appartement van 76 m² G.O. gelegen in het centrum van Rotterdam en bevindt zich op de 33ste verdieping van de woontoren. Appartement maakt onderdeel uit van het project POST.

Het postkantoor is met het gemeentehuis en het beursgebouw één van de drie gebouwen aan de Coolsingel die de Duitse bombardementen heeft doorstaan. Het staat alleen al meer dan een decennium leeg een krijgt nu een nieuwe bestemming. Het project houdt ten zeerste rekening met de culturele waarde van het gebouw. Het project bestaat onder andere uit de realisatie van 250 luxe appartementen, twee publieke binnenplaatsen, een 5-sterren Kimpton hotel met 224 kamers, hoogwaardige horeca gelegenheden en winkels met lokaal karakter en internationale allure, 650 plekken in de ondergrondse fietsenstalling en drie terrassen aan de Coolsingel en Meent.

Het object bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet, berging en balkon.

Het object ligt aan de levendige Coolsingel met een grote diversiteit aan is een diversiteit aan boutique shops, cafés en restaurants gevestigd en vormen een gevarieerd winkelaanbod. Op de Coolsingel zijn onder andere de Albert Heijn, Zara en C&A gevestigd.

In een straal van 200 meter zijn diverse metro- en tramhaltes gelegen. Per auto is de A13 binnen tien minuten te bereiken.

De oplevering van het project wordt verwacht in december 2023. 


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
2023
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres