HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 573
Adelbert Van Scharnlaan C 175,6224JZ Maastricht

Adelbert Van Scharnlaan C 175

6224JZ Maastricht

102 m2 /
Vraagprijs € 275.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Twee slaapkamer appartement gelegen in de geliefde wijk ''Heer'' op loopafstand van de "Groene Loper" voorzien van een ruime woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, balkon, lift, privé berging en privé parkeerplek in onderliggende parkeergarage.

Indeling
Souterrain:
Parkeergarage met privé parkeerplaats, privé berging (6m²) en gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:
Entree/hal met bellentableau, brievenbussen, trappartij en lift.

Tweede verdieping:
Entree/hal met separaat fonteintje geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (52m²) is voorzien van een parket vloer, veel licht inval, screens en biedt toegang tot de keuken (8m²). De keuken in hoekopstelling beschikt over een afzuigkap, 4 pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven en dubbele spoelbak. Via de woonkamer kan het balkon (4m²) aan de achterzijde van het gebouw worden bereikt. De slaapkamers zijn respectievelijk 14 en 10 m² groot. De betegelde badkamer (m4²) is voorzien van ligbad en wastafel. In de berging is de cv-ketel en witgoedaansluiting gesitueerd.

Extra info:
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR beglazing.
- De servicekosten bedragen € 184,56 p.m. dit is incl. verzekeringen, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en opbouw van reservefonds. De servicekosten van de parkeerplaats bedragen € 17,68
- HR-combiketel (2012) is eigendom met een onderhoudscontract (€ 112,30 p.j.)

Algemene info:
Het appartement is gelegen in een mooi, verzorgd complex in de geliefde wijk ''Heer". Diverse winkelvoorzieningen alsmede de autosnelweg zijn in de directe nabijheid.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
102 m2
Bouwjaar
1994
Inhoud
312 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres