HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 449
Bunderstraat  129,6231EJ Meerssen

Bunderstraat 129

6231EJ Meerssen

153 m2 / 542 m2
Vraagprijs € 325.000,-
k.k.
Laura Makelaardij & Advies
Foto's
Omschrijving

Te moderniseren vrijstaande woning met diepe tuin, garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op loopafstand van het centrum van Meerssen. Deze woning wordt je aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

Ben je op zoek naar een woning die je nog geheel naar eigen smaak kunt moderniseren? Een huis met voldoende leef- en bergruimte? En een diepe tuin op het zuidwesten? Plus nog een extra hobby-/werkruimte aan huis? Dan is deze woning aan de Bunderstraat 129 in Meerssen iets voor jou!

De woning in 2008 reeds voorzien van een nieuw en geïsoleerd dak. Tevens zijn vrijwel alle kozijnen uitgevoerd in kunststof en voorzien van isolerende beglazing.

De indeling kan op diverse onderdelen nog naar eigen wens gewijzigd worden. Zo is het mogelijk om op de eerste verdieping 3 slaapkamers te realiseren of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond biedt de tuinkamer mogelijkheden voor het realiseren van een leefkeuken, kantoor aan huis of atelier.

Ligging
De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Meerssen. Voorzieningen zoals diverse winkels, eetgelegenheden, een huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool en middelbare school zijn op loop-/fietsafstand gelegen. Tevens is er in het centrum een bus- en treinstation gelegen. Op eigen terrein (aan de achterzijde) en in de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Uitvalswegen zoals de A2, de A79 en de A76 zijn goed en snel bereikbaar. Zo ben je met de auto binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht. Daarmee is Meerssen ook de perfecte woonomgeving als je bijvoorbeeld werkzaam bent in het AZM of bij de universiteit van Maastricht.

Algemeen

•Bouwjaar circa 1910
•Perceelgrootte 542 m2
•Inhoud circa 706 m3
•Woonoppervlak circa 153 m2
•Overig inpandig circa 40 m2 (souterrain en tuinkamer)
•Externe bergruimte circa 19,5 m2 (garage)
•Pannendak is vernieuwd in 2008 (nieuwe balken, nieuwe dakpannen), daarbij is tevens dakisolatie (uniedek) aangebracht.
•Kunststof kozijnen, behoudens houten kozijn voorzijde woonkamer, houten buitendeuren tuinkamer en aluminium kozijnen tuinkamer
•Dubbel glas, behoudens enkel glas tuinkamer.
•Het raam aan de voorzijde van de woonkamer is voorzien van geluidswerend glas.
•Grotendeels voorzien van (deels elektrisch bedienbare) rolluiken.
•VR C.v.-ketel is eigendom (2001).
•Boiler is eigendom (1998).

Indeling
Souterrain:
•De provisiekelder (circa 16 m2) is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft een stahoogte van circa 1,8 m. Hier is tevens een aansluitpunt voor de wasautomaat.

Begane grond:
•Entree voorzien van een tegevloer en alwaar de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De oorspronkelijke deur naar de woonkamer is dichtgemaakt, het kozijn is wel nog aanwezig.

•Toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje.

•U-vormige woonkamer (circa 32 m2) voorzien van een parketvloer. De grote raampartij aan de voorzijde is voorzien van geluidswerende beglazing en zorgt voor veel lichtinval.

•Vanuit de woonkamer is de separate keuken (circa 7 m2) toegankelijk welke voorzien is van een tegelvloer en een keukeninstallatie m.o.m. een elektrische kookplaat, oven en koelkast.

•Met vier traptredes naar benden is er vanuit de keuken een portaal/bijkeuken bereikbaar (7 m2). Via een luik is een bergzolder te bereiken alwaar de standplaats van de boiler. Tevens deur naar tuin.

•De badkamer (circa 7 m2) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel met onderkast en duoblok.

•Via de tuin is een riante tuinkamer/hobbyruimte (circa 23,5 m2) toegankelijk. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en optimaal tuincontact. Overweegt u een herindeling van de begane grond? Dan is deze ruimte zeer geschikt als leefkeuken. Maar ook als werkkamer of atelier is deze ruimte zeer geschikt.

•De diepe tuin is zowel via een poort aan de zijkant van de woning als via de achterzijde toegankelijk. De tuin is deels beklinkerd en daarnaast voorzien van een gazon en beplanting. Achter in de tuin is een garage (circa 19,5 m2) gelegen en is ruimte voor het parkeren van 3 auto’s op eigen terrein.

Eerste verdieping:
•Overloop voorzien van een parketvloer en alwaar de trapopgang naar de tweede verdieping. De eerste verdieping is geheel voorzien van geïsoleerde plafonds van Agnes platen.

•Slaapkamer 1 (circa 22 m2) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een parketvloer. Oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers. Het kozijn van de tweede deur is nog aanwezig (ter plaatse van het raam naar de overloop toe, zie foto).

•Slaapkamer 2 (circa 17,5 m2) is gesitueerd aan de achterzijde en eveneens voorzien van een parketvloer.

Tweede verdieping:
•Via vaste trap te bereiken geïsoleerde zolderverdieping (circa 34 m2), geheel voorzien van een laminaatvloer en alwaar een wastafel en de standplaats van de c.v.-ketel. De dakkapel zorgt voor extra stahoogte en veel lichtinval. Deze ruimte is zeer geschikt als vierde slaapkamer of hobby-/werkkamer.

Bijzonderheden
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Laura Makelaardij & Advies met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie en aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
153 m2
Perceeloppervlakte
542 m2
Bouwjaar
1910
Inhoud
706 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres