HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 955
Oude Postweg  147,3711AE Austerlitz

Oude Postweg 147

3711AE Austerlitz

65 m2 / 229 m2
Vraagprijs € 300.000,-
k.k.
Van Ee Makelaars
Foto's
Omschrijving

Austerlitz is een prachtig dorp midden in de bossen. Vele ANWB fiets- en mountainbikeroutes zijn ongekend populair, zo ook de onbegrensde wandelpaden, die leiden naar de beroemde piramide van Austerlitz, die stamt uit de napoleontische tijd. U vindt hier grazende schapen op prachtige zand verstuivingen met heide en een echte waterbron. Allemaal bezienswaardigheden waar men graag voor om rijdt. Alle bossen rondom Austerlitz zijn eigendom van Staatsbosbeheer, deze organisatie is al jaren bezig de bossen in de oude stijl terug te brengen, inmiddels al met verbluffend resultaat. Ook de kans op bebouwing is gering of zelfs nihil te noemen.

In Austerlitz zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals een dorpshuis, supermarkt, openbare basisschool, kinderopvang, slager, restaurant, snackbar, kapper, café en het befaamde theater ”Het Beauforthuis”. Er zijn veel verenigingen en mogelijkheden voor muziek, sport en spel zoals voetbal, bridge, tennis, wandelen en rondom Austerlitz bevindt zich een van de mooiste mountainbike trails van Nederland zoals eerder genoemd.De middelgrote dorpen Driebergen en Zeist liggen op enkele minuten rijden en zijn met het ov en fiets bereikbaar. Het NS-treinstation is gelegen op vijftien minuten fietsen en ook via de A12 en A28, minder dan tien minuten rijden, zijn de steden Utrecht en Amersfoort heel gemakkelijk bereikbaar.

De meest bekende bouwstijl van de huizen in Austerlitz is wel de twee onder één kapwoning met een mansarde dak. Wij mogen u zo’n charmante twee onder één kap woning aanbieden.De woning ligt in het midden van het centrum van Austerlitz met een opvallend royale voor- en zij tuin.

De ligging van de zon is aan alle kanten gunstig.Deze woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden, er zijn veel mogelijkheden voor aan – en opbouw zowel aan de zijkant als aan de achterzijde van de woning.

Door de dubbele garage grenzend aan de woning is het opvallend eenvoudig om een extra slaapkamer en badkamer (gelijkvloers) te realiseren.Maar natuurlijk is het in deze tijd, waarin thuiswerken wordt gestimuleerd, ook heerlijk vertoeven om in een aparte ruimte te werken met uitzicht op de ruime tuin.Indeling:

Begane grond: hal, toilet, keuken, halletje met trap naar boven, woonkamer aan de voorzijde

1e verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafelBijzonderheden:-Charmante twee onder één kapwoning midden in het centrum van Austerlitz

-Doordat de woning gemoderniseerd dient te worden kunt u het geheel aanpassen naar uw eigen wensen

-Royale tuin met goede zonligging

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
65 m2
Perceeloppervlakte
229 m2
Bouwjaar
1930
Inhoud
354 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres