HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 66
Tuinbouwstraat  30,9717JJ Groningen

Tuinbouwstraat 30

9717JJ Groningen

117 m2 / 155 m2
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
Kolker Daleman & De Jong B.V.
Foto's
Omschrijving

Karakter, ruimte, locatie! Niet zomaar 3 woorden die deze uitgebouwde benedenwoning in wollige bewoordingen beschrijven maar ongetwijfeld uw eerste indruk bij de kennismaking met dit ruime appartement. Om de hoek vindt u het Noorderplantsoen, blijft u liever even thuis dan heeft u uw eigen besloten tuin, riante woonkamer, 3 slaapkamers en een gezellige woonkeuken. Naast alle ruimte om luxe te wonen ook een prettige plek voor thuiswerkers!

De plek in de straat is fijn te noemen, in het breedste gedeelte van de Tuinbouwstraat met ruime parkeermogelijkheden en "groen" voor de deur. Letterlijk om de hoek loopt u het Noorderplantsoen in, een heerlijke plek om te wandelen, ontspannen of sporten. Verder op loop- of fietsafstand de binnenstad van Groningen, bruisend van het leven met een ruim aanbod aan cultuur, horeca, winkels en overige voorzieningen.

Indeling:
Begane grond:
We komen de woning binnen op via het tochtportaal/hal, hier is de sfeer van de woning al goed voelbaar, ruimte voor uw garderobe. Vanaf de gang is het lichte toilet te bereiken. Vanuit de hal een deur naar de woonkamer, de woonkeuken en de trap naar de 1e verdieping. We lopen rechtdoor de woonkeuken van ca. 18 m2 in. De keukenopstelling springt direct in het oog, voorzien van moderne gemakken en aansluitend bij de warme sfeer van de rest van deze heerlijke plek om te verblijven. Vanuit de keuken zijn de woonkamer, de tuin maar ook de hal naar de slaapkamers bereikbaar, maar ook de verrassend grote kelder met stahoogte de kelder is maar liefst ca. 10 m2 en een grote "plus" bij de keuken.
Vanuit de keuken is de woonkamer te bereiken, voorzien van een sfeervolle houten vloer, maar liefst ca. 35 m2 groot en voorzien van dubbel openslaande deuren naar de tuin. De aanwezigheid van een rookkanaal zorgt voor de mogelijkheid om een sfeervolle kachel aan te sluiten. Terug in de keuken lopen we door naar de 2 slaapkamers op de begane grond in de uitbouw, voorzien van een lichte laminaatvloer en respectievelijk ca. 10 en 13 m2 metend. De kleinste slaapkamer is voorzien van een dakraam. We lopen terug naar de gang via de keuken en gaan de trap op naar de..

Eerste verdieping:
Aangekomen op de eerste verdieping direct aan uw rechterhand de badkamer, voorzien van een ruime douche en een wastafel, ook hier te vinden, een vaste kast en de moderne cv-combiketel (2015-eigendom). Rechtdoor bereikt u de 3e slaapkamer van ca. 9 m2.

Buiten:
Gezellig tuin, bereikbaar vanuit de woonkamer en woonkeuken, maar liefst ca. 10 meter diep en met ruimte voor diverse gezellige zithoeken.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Uitgebouwd aan de achterzijde
- Noorderplantsoen om de hoek
- Sfeer!
- Intergas cv-combiketel 28/24, 2015, eigendom
- Ruimte!

Deze woning is absoluut een kijkje waard, we nodigen u dan ook graag uit om met uw aankoopmakelaar, of alleen, een kijkje te komen nemen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
117 m2
Perceeloppervlakte
155 m2
Bouwjaar
1920
Inhoud
456 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres