HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1171
Lange Miente  6,8491BH Akkrum

Lange Miente 6

8491BH Akkrum

76 m2 / 296 m2
Vraagprijs € 179.500,-
k.k.
Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg
Foto's
Omschrijving

Nabij het centrum van het gezellige Akkrum staat deze leuke vrijstaande (klus)woning. De woning is gelegen op een fijne, gewilde locatie met alle voorzieningen van het dorp op loop- of fietsafstand. Ook het NS-station is dichtbij. Zowel intern als extern is de woning aan onderhoud en renovatie toe. Dit geeft wel de mogelijkheid om als nieuwe eigenaar de woning volledig naar eigen wens te moderniseren.Indeling
Door de voordeur komt u in de hal met toilet en trapopgang. Vanuit de hal zijn de kelder, woonkamer, eetkamer en keuken toegankelijk. De kamers worden verwarmd door middel van gaskachels. De woonkamer is af te sluiten met behulp van karakteristieke en suite deuren. De keuken is eenvoudig. De geiser zorgt voor warm water. Door de keuken komt u in de aangebouwde bijkeuken. Hier bevindt zich ook een douche. Achter de bijkeuken is nog een berging aangebouwd.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn alle drie de slaapkamers toegankelijk. Alle drie zijn ook voorzien van vaste kastruimte. Boven de bijkeuken is nog een kleine vliering aanwezig.

Tuin
Leuk perceel van 296m². De tuin is rondom de woning dus er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden.

Bijzonderheden
Op een rij:
- Leuk perceel van 296m².
- Nabij het centrum van het dorp.
- Voorzieningen op loopafstand.
- Treinstation op nog geen 5 minuten lopen.
- Aan onderhoud en renovatie toe.
- We adviseren een aankoopmakelaar en/of bouwkundige mee te nemen.

In de koopovereenkomst zal een 'niet bewonersclausule' en een ouderdomsclausule worden opgenomen. U wordt in de gelegenheid gesteld de woning naar behoefte te inspecteren. We raden u aan een aankoopmakelaar mee te nemen.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum wordt met het dorp Nes (H) vaak in één adem genoemd. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. In het dorp worden veel activiteiten georganiseerd. De Akkrumer Merke en Slingeraap zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
76 m2
Perceeloppervlakte
296 m2
Bouwjaar
1951
Inhoud
335 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres