HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 688
Brookerveld  14,5926SW Venlo

Brookerveld 14

5926SW Venlo

187 m2 / 437 m2
Vraagprijs € 497.500,-
k.k.
VeTeBe B.V.
Foto's
Omschrijving

Onder bijzondere architectuur gebouwd geschakelde zgn. lamelwoning met een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 187 m2 en inhoud van ca. 764 m3. De locatie ligt tussen de rand van de kleine kern en de springbeek. Deze lamelwoning, die in het landschap verzonken ligt, is uitgevoerd met een lichthof en daar aansluitend een patio, daardoor komt er veel daglicht binnen en is de beleving ruimtelijk. De patio is intiem terwijl je vanuit de tuin, dakterras en de woonruimtes aan de achtergevel juist een wijds uitzicht ervaart.

Deze zeer eigenzinnig vormgegeven woning bestaat uit twee verdiepingen met niveauverschillen in het terrein: Vanuit de straatzijde is de bovenste etage te bereiken, terwijl de begane grond op tuinniveau is gesitueerd.

Kom binnen en laat u verrassen!

INDELING
Wanneer je deze woning benadert, zie je een lage woning en tussen de woningen door het landschap erachter. Je wordt naar binnen toe geleid door de sterke gesloten wand. Eenmaal binnengekomen opent zich een feest van ruimte. De vide en het lichthof vormen samen een hele interessante ruimte, het hart van de woning. Er valt veel licht naar binnen en via deze ruimte staan alle andere ruimtes met elkaar in contact. Op het niveau van binnenkomst kom je eerst in de ruime hal met garderobe en toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje. Tevens is de berging met c.v.-opstelling vanuit de hal bereikbaar. Deze berging heeft ook een aparte ingang. Via de loopbrug kun je naar de keuken (ca. 31 m2) achter de vide lopen van waar je een prachtig weids uitzicht hebt over het achterliggende landschap. Daarnaast is vanuit deze ruimte een dakterras (ca. 25 m2) gelegen. Vanaf dit terras heb je tevens dat prachtig weids uitzicht.

Via de trap in de vide kom je op de onderste woonlaag. In de ruimte (ca. 17 m2) onder de vide heerst een intieme sfeer, want je hebt hier geen contact met de buitenwereld. Er komt wel veel licht binnen via het lichthof. Deze ruimte is eventueel in te vullen als werk-/hobbyruimte of speelruimte. Er is van alles mogelijk. Aan de andere kant van de trap is de woonkamer (ca. 31m2) die in direct contact staat met de achtertuin en bereikbaar is middels 2x openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer is de ouderslaapkamer (ca. 20 m2) met kleedkamer (ca. 4,5 m2) en eigen badkamer bereikbaar. Deze badkamer voorzien van een wandcloset, vaste wastafel, inloopdouche en ligbad.
Verder liggen er op dit niveau twee slaapkamers (ca. 8,5 en 13 m2) aan het lichthof, een doucheruimte met vaste wastafel, een toiletruimte met wandcloset en fonteintje en een berging met wasmachine-aansluiting.

De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en is voorzien van diverse terrassen, vijverpartij en overdekt terras. Een poortje leidt naar de boerenweg achter het perceel. Prettige privacy!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2004;
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van 16 zonnepanelen (2017);
- Hardhouten kozijnen deels voorzien van screens en rolluiken;
- WTW unit en huur c.v.-ketel;
- Vuilwaterput aanwezig;
- Siematic keuken met eiland en inbouwapparatuur.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
187 m2
Perceeloppervlakte
437 m2
Bouwjaar
2004
Inhoud
764 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres