HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 955
Binnenwijzend  104,1617KX Westwoud

Binnenwijzend 104

1617KX Westwoud

260 m2 / 3164 m2
Vraagprijs € 985.000,-
k.k.
Steneker & Van Westen Vastgoed BV
Foto's
Omschrijving

Vrijstaande weidevilla met volledig geïsoleerd bijgebouw op 3164 m² eigen grond.

Regelmatig komen we huizenzoekers tegen die groot willen wonen…………… die heel groot willen wonen. Deze mensen zoeken een (woon) boerderij. Ze vinden dan een zeer royale begane grond vloer. Maar …. komt men op de verdieping , dan is het vaak schrikken. Zelfs de nok van de hoge zolder van een woonboerderij is regelmatig niet ingericht, oud en stoffig.

Hoort u tot de bovengenoemde categorie zoekers, dan raden wij u aan om deze weidevilla te komen bekijken. Ook hier een ruime benutte begane grondvloer, maar dan wel een goed ingerichte eerste verdieping en bovendien een topper van een 2e verdieping.

Kortom: alle vloeren volledig ingericht en bruikbaar. Vanuit de woonkeuken heeft u vrij uitzicht over weilanden en landerijen. Vanuit de woonkamer kijkt u de tuin in.
De villa is gebouwd in 1996, het bijgebouw is in 2000 geplaatst. In dit bijgebouw zijn 2 ruime garages, een kantoorruimte met keuken, CV en airco en een toiletgroep aanwezig. De zolderverdieping , welke via een vaste trap te bereiken is, zou als appartement ingericht kunnen worden. we denken hierbij aan kangeroe wonen, bed and breakfast of mancave. Zo’n jong bouwjaar staat natuurlijk garant voor goede isolatie van vloer , muur , glas en dak. Bovendien liggen er 20 zonnepanelen op het dak, deze zijn goed voor het leveren van ca.6 megawatt.

Indeling : begane grond entree, hal met vide, doorzonkamer met tuindeuren op het zuiden en westen. Woonkeuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer.
1e verdieping : ruime overloop 5 slaapkamers en een 2e badkamer.
De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolder is dusdanig groot dat u er nog 2 extra kamers kunt creëren.
Zowel woning , tuin als bijgebouw zijn rolstoelvriendelijk

Kleinschalig bedrijfsmatig gebruik binnen de milieuregels is in dit pand mogelijk

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
260 m2
Perceeloppervlakte
3164 m2
Bouwjaar
1996
Inhoud
1000 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres