HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 388
Scheidingsweg  7,9566PL Veelerveen

Scheidingsweg 7

9566PL Veelerveen

155 m2 / 11888 m2
Vraagprijs € 399.000,-
k.k.
Dijk Vastgoed Scheemda
Foto's
Omschrijving

Paardenliefhebbers opgelet! Dit is jullie kans.

Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van maar liefst 11.888 m² grond en beschikt naast een vrijstaand stenen garage ook over een tweetal stallen. Tevens heeft het een kapschuur voor onder andere het materieel voor het onderhouden van de rijbak van circa 20 x 40 of het grasland dat daar achter gelegen is. Maak buitenritten langs de landerijen vanaf uw eigen erf , maak fietstochten door het prachtige Westerwolde of ontdek het B.L. Tijdenskanaal per boot gelegen tussen de Westerwoldse Aa en het Ruiten Aa-kanaal.

Deze jonge woning (2008) is volledig geïsoleerd en is op de begane grond voorzien van vloerverwarming. U betreedt de woning via de voordeur en stapt de woning binnen in de hal. Vanuit hier kunt u het toilet, de eerste verdieping, het kantoor en de L-vormige woonkamer bereiken. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken te vinden. Deze is voorzien van hedendaagse gemakken zoals vaatwasmachine, inductiekookplaat, combi-oven en magnetron. Via de keuken komt u uit in de bijkeuken. Hier vindt u de witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping grenzen vier slaapkamers aan de overloop. Deze variëren in grootte van 8,3 m² tot en met 16 m². Daarnaast is ook de badkamer op deze verdieping gelegen. Deze moderne badkamer is van de nodige gemakken voorzien. Te denken valt aan een tweede toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Via een vlizotrap is de zolder te bereiken, welke geschikt is als bergruimte.

Indeling
Entree/hal met trapopgang en toilet; kantoor; L-vormige woonkamer; halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop; 4 slaapkamers (resp. 8,3 m² - 12,5 m² - 12,5 m² en 16 m²); badkamer voorzien van dubbele wastafel, 2e toilet, ligbad en inloopdouche.

Tweede verdieping
Zolder, te bereiken middels vlizotrap; bergruimte.

Tuin
Vanaf de openbare weg is het erf te betreden via de oprit gelegen op de zuidzijde van het perceel. Tevens is de voortuin aangelegd met gazon dat dienst kan doen als speelgazon voor de kinderen. Direct aan de woning grenzend is het terras gelegen. Zo kunt u middels de dubbele tuindeuren vanuit de keuken het terras betreden. Het overgrote deel van de achtertuin is ingericht voor het houden van (klein)vee. Er zijn twee stallen aanwezig en een kapschuur. Tevens is er een rijbak van ca. 20 x 40 met daarachter gelegen een weiland, dit achterste deel van het perceel heeft een agrarische bestemming, het voorste gedeelte heeft bestemming wonen.

Bijzonderheden
* Uitermate geschikt voor het houden van 1 of 2 paarden;
* Voorzien van een rijbak van 20 x 40 meter;
* Jonge, goed geïsoleerde woning dateert uit 2008;
* De begane grond is geheel v.v. vloerverwarming;
* Vrij zicht over landerijen gelegen achter het perceel;
* Vier slaapkamers gelegen op de eerste verdieping;
* Kantoor op de begane grond, eventueel vijfde slaapkamer.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
155 m2
Perceeloppervlakte
11888 m2
Bouwjaar
2008
Inhoud
435 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres