HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 381
Hereweg a 22,9725AD Groningen

Hereweg a 22

9725AD Groningen

120 m2 /
Vraagprijs € 345.000,-
k.k.
't Huis van Groningen
Foto's
Omschrijving

VERRASSEND RUIM 3-KAMERAPPARTEMENT met eigen parkeerplaatsRuim, licht en goed onderhouden appartement (op de begane grond) op loopafstand van het centrum.

De basis van dit robuuste pand stamt uit 1870 en heeft nog stijlkenmerken uit die tijd. De oorspronkelijk als winkelpand met woningen in gebruik zijnde woning is in loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd. Het uitzonderlijk hoge plafond van dit appartement (3.20m) geeft een zeer ruimtelijk gevoel, wat zeker de woonkamer erg bijzonder maakt.Het appartement heeft een voor- en achteringang, een woonkamer met halfopen keuken, twee slaapkamers, een werkkamer, een sfeer verhogende stadstuin aan de zijkant en een zitje aan de achterzijde met fraai uitzicht op het rijksmonument 'Het Javahuis'. Een eigen parkeerplaats en berging maken het geheel compleet.Het appartement is intern recentelijk deels gerenoveerd (vloeren, wanden en schilderwerk) en maakt deel uit van een kleinschalig (6 appartementen) statig appartementencomplex met een meer dan gezonde VvE. Het geheel verkeert in goede staat.

Het appartement ligt op loopafstand van het gezellige centrum van de Stad met zijn vele voorzieningen. Het Hoofdstation ligt om de hoek. Ook het Sterrebos en het nieuwe Noorderplantsoen (voltooid in 2022) liggen op loopafstand en binnen 1 minuut ben je met de auto op de N7. Op 25 meter afstand is een deelauto standplaats van MyWeels.Kortom, een comfortabel en ruim stadsappartement op een uitstekende en prima bereikbare locatie, te voet, met de fiets, de auto en openbaar vervoer.INDELING:

Gezamenlijke entree, tochtportaal met toegang naar de woonkamer hal naar de badkamer en wasruimte. Vanuit de woonkamer, met halfopen keuken en kleine studeerkamer (totaal ca. 65m²), zijn de twee slaapkamers (ca. 12 en 16m²) bereikbaar. Vanuit de grootste slaapkamer is via een hal de binnenplaats bereikbaar.ALGEMEEN:

Woonoppervlak 120m²

Bruto vloeroppervlak 140m²

Inhoud ca. 490m³

VVE bijdrage € 123,= per maand

Tuintje aan de zijkant met mogelijkheid voor een terras/bankje

Goed onderhouden (keuken en badkamer zijn gedateerd),

Nieuwe cv ketel (2020)

Financieel gezonde VvE

Separate berging

Eigen parkeerplaats achter het complex.Volgens het huishoudelijk reglement is verhuur alleen toegestaan aan een alleenstaande of aan personen die een gemeenschappelijke huishouding voeren.Notariskeuze is Forum Notariaat te Groningen. Deze notaris zal zowel de koopovereenkomst als de transportakte opmaken.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
120 m2
Bouwjaar
1870
Inhoud
490 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres