HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 381
Lissabonstraat a 27,9718AX Groningen

Lissabonstraat a 27

9718AX Groningen

43 m2 /
Vraagprijs € 159.000,-
k.k.
Keizer Makelaardij
Foto's
Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN BOVENWONING VOOR EIGEN GEBRUIK OF VOOR BELEGGING !!!

Op een fantastische plek, aan de rand van het bruisende stadscentrum van Groningen (winkelgebied Westerhaven) is deze bovenwoning gelegen, op de 1e verdieping (ca. 60m2) met balkon aan de achterzijde en een aparte berging (b.g.).

Goed onderhouden, lage maandlasten, energiezuinig en voorzijde voorzien van thermopane beglazing, maakt dat deze woning zeer geschikt is voor starters, ouders van studerende kinderen en/of beleggers.

Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig authentiek appartementencomplex uit 1940 met een gezonde V.v.E. en slechts een maandelijkse bijdrage van € 35,=.

Het appartement is thans verhuurd, echter wordt uiteraard leeg en ontruimd opgeleverd.

De Lissabonstraat is een zijstraat van het winkelgebied Westerhaven en is uitstekend bereikbaar. Op loopafstand van alle winkels, horeca, parkeergarage en bezienswaardigheden die Groningen zo geliefd maken. Stap je voordeur uit en je staat midden in het stadsleven!

Indeling:
Via de portiektrap bereikt u de 1e verdieping, waar het appartement zich bevindt. De entree/ hal geeft toegang tot het overgrote gedeelte van de bovenwoning: woonkamer (ca. 14m2), slaapkamer (9,4 m2), meterkast, toilet, aparte keuken (7,6 m2) voorzien van een aanrechtblok met spoelbak en kastjes en aparte oven met gasfornuis. De keuken biedt toegang tot het achtergelegen balkon (3.55m x 1.08 m) en de 2e slaapkamer (4,4 m2) welke nu in gebruik is als bijkeuken. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de badkamer met douche, wastafel en c.v. element.

Bijzonderheden:
-Zeer goed onderhouden;
-Lage maandlasten, gezonde VvE;
- Voorzijde voorzien van thermopane beglazing;
-Verwarming door middel van C.V. ketel;
-Warm water voorzien door middel van een geiser;
- Aparte berging/fietsenschuurtje is gesitueerd op het eigen terrein van dit woningcomplex.

WEES ER SNEL BIJ EN PLAN EEN AFSPRAAK TOT BEZICHTIGING!

De bezichtigingen zullen worden ingepland vanaf zaterdag 31 oktober vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur. De 2e bezichtigingsmogelijkheid vindt plaats op 4 november aanstaande vanaf 8.30 uur.
Bezichtiging vindt plaats conform de richtlijnen van het COVID-19 en onze vakorganisatie: elke bezichtiging duurt 20 minuten, waarna de woning 15 minuten wordt gelucht en deurklinken worden gereinigd. Bij de entree worden handschoenen en ontsmettingsgel aangeboden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
43 m2
Bouwjaar
1938
Inhoud
175 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres