HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 76
Prinsesselaan  31,1942AG Beverwijk

Prinsesselaan 31

1942AG Beverwijk

157 m2 / 231 m2
Vraagprijs € 599.000,-
k.k.
Makelaar Nieuwe Stijl
Foto's
Omschrijving

Luxe en ruim wonen in een groene omgeving op loopafstand van het centrum van Beverwijk.

In de groene Beverwijkse Prinsesselaan staat deze woning te wachten op nieuwe bewoners. De omgeving van het volumineuze huis is prachtig: rijk aan bomen, veel groen en sfeervol, bijna dorps. Toch ligt het levendige centrum van Beverwijk op loopafstand. De woning zelf is zeer ruim en heeft een luxe afwerking, zeker na de grootscheepse renovatie van de laatste jaren.

Beverwijk is een populaire woonplaats, met veel voorzieningen en evenementen. Vlakbij de Prinsesselaan ligt dus het centrum van de stad, met winkels en restaurants. Er is onder meer een bioscoop voor vertier. Na een stukje fietsen ben je op het strand van Wijk aan Zee en duinen.
Openbaar vervoersmogelijkheden zijn ook in ruime mate aanwezig: het bus- en treinstation Beverwijk liggen vlakbij en steden als Alkmaar, Haarlem en natuurlijk ook Amsterdam zijn gemakkelijk met het OV en de auto te bereiken.

Zoomen we in op de Prinsesselaan, dan zien we een sfeervolle klinkerstraat met veel groen en grote huizen waar zowel ouderen als jongere gezinnen wonen. Parkeergelegenheid is er voldoende.

Huis met uitstraling
Als we je meenemen de woning aan de Prinsesselaan 31 in via de deur aan de zijkant van het pand, valt het oog meteen op de luxe afwerking. Die is na de verbouwingen door het hele huis heen terug te vinden: dit is een huis met uitstraling. In de hal is de garderobe, de meterkast en ook het toilet. Vanuit de hal loop je de ruime woonkamer met houten visgraat vloer binnen, waar de houthaard een opvallende plek inneemt.

De prachtige raampartij met glas in lood in de erker aan de straatzijde laat veel licht binnen in het huis en ook in de nis – bijvoorbeeld als studieruimte of speelkamer te gebruiken – heeft de zon vrij spel. De visgraatvloer geeft extra sfeer.

Aan de achterkant van het huis staat de zeer fraaie keuken uitnodigend te wachten om gebruikt te worden. Ook hier is alles tot in detail uitgevoerd. Uiteraard heeft de keuken alle denkbare apparatuur. Er wordt gekookt op gas. Bergruimte voor potten, pannen, glazen en ander keukengerei is er ook ruim voldoende.

Vanuit zowel de keuken als de bijkeuken loop je de mooi aangelegde tuin binnen. Hier is zowel ruimte om te relaxen als voor groen.

Verdiepingen: veel ruimte
Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers, één kleinere en een badkamer. De luxe badkamer is voorzien van wastafel met spiegel, toilet, inloopdouche, bad en designradiator. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers én een tweede badkamer aanwezig.

2016-2020 verbouwd: luxe, kwaliteit en gemak
Die twee slaapkamers en extra badkamer op de bovenverdieping kwamen er tijdens de meest recente verbouwing, in 2020. Eerder waren de begane grond en de eerste verdieping al ‘aangepakt’.

We leggen graag de focus op een aantal hoogtepunten van de verbouwing, die het huis nu de luxe uitstraling geven. Alles is met oog voor kwaliteit uitgevoerd, terwijl ook goed werd gekeken naar verbeteringen die het leven een stuk makkelijker maken.

Enkele hoogtepunten van de renovatie:

•Riolering: grotendeels nieuwe leidingen
•Kozijnen: grotendeels vernieuwd, alle ramen vernieuwd met HR++ glas
•Duurzaamheid: vloerisolatie, dakisolatie
•Visgraatvloer op begane grond van Lo Houten
•Luxe houten vloer met hoge plint op de eerste en tweede verdieping
•Stucwerk en nieuwe stalen deuren in de woonkamer
•Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, toilet begane grond en restauratie granitovloer in 2017
•Nieuwe tweede badkamer 2020
•Voor- en achtertuin aangelegd in 2018
•Bijkeuken gerenoveerd en geïsoleerd, dak gerenoveerd in 2019
•Dubbelwandige houthaard gereinigd in 2020
•Energielabel E.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
157 m2
Perceeloppervlakte
231 m2
Bouwjaar
1928
Inhoud
469 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres