HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 659
Snejerspad  18,5825CM Overloon

Snejerspad 18

5825CM Overloon

161 m2 / 404 m2
Vraagprijs € 320.000,-
k.k.
VIND Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Het mooiste perceel van het Snejerspad vind je op nummer 18. Deze hoekwoning is de ster van de straat. Een huis met veel tuin en een warm hart. Op het ruimtelijke perceel creëer je grootse ideeën. Eet en leef met groen uitzicht in de serre. Zet hier je eerste stappen op de woningmarkt. Vereeuwig diezelfde voetstap in een thuis voor het leven.

Kom binnen...
Na binnenkomst sta je in de hal van het huis. Met het toilet aan je rechterzijde, de meterkast aan je linkerzijde en de woonkamer recht vooruit. Het toilet heeft een hangcloset en een wastafel. De woonkamer is verassend groot. Een lange ruimte met aan de voorkant plaats voor een riante zithoek, aan de achterzijde ruimte voor een eettafel en de trap naar de eerste verdieping in het midden.

De eethoek grenst direct aan de open keuken en aan de glazen serre. De leefkeuken voorziet je op haar beurt van alles wat je nodig hebt met inbouwapparatuur. Vervolg vanuit hier je weg weer verder naar de garage.

Creëer een thuis voor het leven...
De garage is een perfecte opbergplek met haar grote omvang en handige inbouwkasten. Ook vind je hier de aansluiting voor je wasmachine. Dat is niet alles. De garage heeft de bouwtechnische ingrediënten voor een extra slaapkamer en een badkamer. Gelijkvloers wonen is hier dus meer dan mogelijk. Creëer een thuis voor het leven. De toegangsdeur leidt je tot pal naast de voordeur.

Kijk uit op groen...
En dan de serre. Een fantastische aanvulling op je leefruimte, een toevoeging aan je woonplezier en een uniek woonelement. Bereik de serre via de schuifpui in de woonkamer en via de tuin. Er is hier meer dan genoeg plek voor een extra zit- én eethoek. Een koele bries die nog net de warmte overtreft? Een tuindiner dat door regen in het water valt? In het Snejerspad 18 is dit verleden tijd. De serre grenst direct aan de tuin en is helemaal van glas. Je uitzicht is dus groen en je tuindiner altijd veilig.

Vervolg je weg omhoog
De vaste trap in de woonkamer brengt je op de eerste verdieping. De eerste etage heeft drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een wandcloset, badmeubel en een ligbad. De primaire slaapkamer heeft grote inbouwkasten die je voorzien van opbergruimte.

Vervolg je weg verder omhoog...
Het Snejerspad 18 heeft nog een tweede verdieping. Onderverdeeld in een voorzolder en een extra slaapkamer. Op de voorzolder stal je al kampeerspullen, kerstattributen, jeugdherinneringen en meer. De slaapkamer is perfect voor logés of in te vullen als werk- en studeerkamer.

Het onderscheidende element...
Dat is de tuin. Allereerst vanwege haar omvang. De tuin is groot en heeft plek voor groene grastapijten en betegelde zithoeken. Ten tweede vanwege de privacy. Door de hoekligging van het huis heb je hier amper inkijk van omliggende woningen. De tuin is afgetopt met een pittoresk tuinhuis. Tot slot bereik je deze natuuroase via een vrije achterom.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
161 m2
Perceeloppervlakte
404 m2
Bouwjaar
1982
Inhoud
555 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres