HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 480
Dalemsestraat  53,4691CW Tholen

Dalemsestraat 53

4691CW Tholen

80 m2 / 294 m2
Vraagprijs € 209.000,-
k.k.
Neeskens Makelaars
Foto's
Omschrijving

Wij mogen u namens onze opdrachtgevers een uniek (klus)object aanbieden in Tholen met heel veel mogelijkheden! De woning is momenteel op de eerste verdieping gesitueerd. Op de begane grond is er een grote ruimte aanwezig die u kunt gebruiken als bijvoorbeeld werkplaats, opslag of hobbyruimte. Mogelijkheden genoeg!
Voor een bezichtiging kunt u een afspraak inplannen met ons kantoor.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich momenteel de voormalig werkplaats, welke is opgedeeld in twee compartimenten en een hal met trap naar de verdieping en een trapkast. De voormalig werkplaats is te bereiken middels openslaande deuren. Aan de achterzijde kunt u de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping
Deze verdieping bestaat uit een grote woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, een slaapkamer, keuken, badkamer, toilet en serre. Ook is er een dakterras aanwezig. Vanuit de serre heeft u toegang tot een trap. De trap brengt u bij de tuin. Wel heeft de trap een opknapbeurt nodig.
Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de straat. De woonkamer is opgesteld in een L-vorm. Wat opvalt is de hoeveelheid ruimte. Deze kamer is dan ook volledig naar eigen smaak in te richten.
Via de hal loopt u door naar de achterzijde van de woning. Hier is de gesloten keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een inbouwkast en een loopdeur naar de serre. Vanaf de serre heeft u nog toegang tot het grote dakterras.

De slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten. Vanuit deze kamer kunt u ook de tweede verdieping bereiken middels een vlizotrap. Tot slot is er de badkamer, ingericht met een douche en wastafel. Naast de badkamer is er het toilet.

Tweede verdieping
De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap vanuit de slaapkamer.

Tuin
De tuin is te bereiken vanuit de voormalig werkplaats/garage, maar ook via het zijpad dat loopt aan de linkerzijde van de woning (als u voor de woning staat).
De tuin is lekker ruim. Het geheel staat op een perceel van 294 m2 eigen grond, waardoor er een groot stuk tuin overblijft. Ook de tuin is in te richten naar eigen smaak.

Locatie
De woning ligt aan de Dalemsestraat in Tholen. Voorzieningen zoals een bakker en de haven zijn op loopafstand te bereiken. Tholen is een fijne stad om te wonen en ligt aan het water. Als u van watersport houdt of van de natuur dan bent u hier op de goede plaats. Verder zijn er diverse voorzieningen zoals een voetbalvereniging, zwembad, winkels en scholen. Alle benodigdheden zijn dus op korte afstand!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
80 m2
Perceeloppervlakte
294 m2
Bouwjaar
1958
Inhoud
789 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres