HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 416
Rijksstraatweg a 7,4254XA Sleeuwijk

Rijksstraatweg a 7

4254XA Sleeuwijk

93 m2 / 375 m2
Vraagprijs € 259.000,-
k.k.
De Makelaars van Altena
Foto's
Omschrijving

Perfecte kans voor de handige doe-het-zelver! Aan een verkeersluw straatje ligt deze vrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond. Leuk voor iemand die van klussen houdt en zeker ook geschikt voor senioren. De woning heeft rondom eigen grond en tevens een eigen oprit. Naast een woonkamer en keuken heeft het woonhuis ook nog eens 4 slaapkamers. Volop mogelijkheden dus! In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig en ook de stad Gorinchem is zowel per fiets, auto en pont snel te bereiken.Begane grond:

Ontvangsthal, meterkast, gedateerde badkamer met ligbad, wastafel en toilet, lichte woonkamer met schouw, keuken ingericht met een gedateerde keukenopstelling, centrale gang en 4 ruime slaapkamers.Garage en berging:

Achter de woning staan een garage en een berging. Beide hebben onderhoud nodig. In de berging hangt ook de cv-opstelling.Tuin:

De tuin rondom de woning biedt volop rust en privacy. Ter hoogte van de keuken kan je heerlijk genieten van de zon (zuidzijde). Voor de garage aan de achterzijde van het woonhuis is een mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.Omgeving:

In Sleeuwijk is vrij recent een geheel nieuw winkelcentrum gerealiseerd. Alle dagelijkse voorzieningen zijn dus aanwezig. Verder is er een goede aansluiting op de rijksweg A27 (Breda-Gorinchem-Utrecht) en kan je met een bus verbinding ook naar de voorgenoemde steden. Tevens is er nog een pontverbinding naar de binnenstad van Gorinchem.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
93 m2
Perceeloppervlakte
375 m2
Bouwjaar
1965
Inhoud
421 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres