HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 422
Melkfabriekstraat  20,4812LW Breda

Melkfabriekstraat 20

4812LW Breda

116 m2 / 129 m2
Vraagprijs € 340.000,-
k.k.
Mechel B.V.
Foto's
Omschrijving

Leuke tussenwoning met een woonkamer (met openslaande deuren naar achtertuin), vier slaapkamers, een dakterras op het zuiden en een garage. De woning is op loopafstand van de basisscholen en de dorpskern van Princenhage waar speciaalzaken, winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca gevestigd zijn.

Begane grond
De entree (met de meterkast) geeft toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en middels een vaste trap tot de eerste verdieping.
De deels betegelde moderne toiletruimte (2018) heeft een zwevend toilet.
De woonkamer is circa 26 m² groot. De woonkamer beschikt over een vaste kast onder de trap en een houten vloer. Vanuit de woonkamer is middels een tuindeur en openslaande tuindeuren de achtertuin te bereiken.
De aan de voorzijde gelegen open keuken heeft een hoekkeukenblok met een granieten aanrechtblad met één spoelbak, een quooker, een vijfpits gasfornuis, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine.
De entree en de woonkamer zijn voorzien van een eikenhouten vloer.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De slaapkamer aan de voorzijde is circa 13,5 m² groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn circa 13 m² en circa 6,5 m² groot. De overloop en de slaapkamers beschikken over eenzelfde laminaatvloer.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad (met een whirlpool, douchegarnituur en een thermostaatkraan), een douchecabine (met een thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping
De overloop geeft toegang tot de cv-/wasruimte, de vierde slaapkamer en het dakterras.
De cv-/wasruimte beschikt over bergruimte, de HR-ketel (2015), een wasmachineaansluiting, de mechanische ventilatie-unit en gelegenheid voor het plaatsen van de droger.
De vierde slaapkamer is circa 15,5 m² groot. Door de grote raampartij is er veel lichtinval in de slaapkamer.
Het op het zuiden gelegen dakterras is circa 16 m² groot. Het dakterras is voorzien van vlonders en tegels. Dit is een ideale plek om te genieten van de zon.

Installaties
De meterkast heeft acht groepen en één aardlekschakelaar.
De HR-ketel is van het merk Remeha uit circa 2015.
De woning heeft een mechanische ventilatie-unit.

Bouwkwaliteit
De woning beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing en muur-, vloer- en dakisolatie.

Renovaties
In circa 2018 is het toilet vernieuwd.

Garage
De vrijstaande stenen garage (circa 16 m²) heeft een elektrische sectionaaldeur (2020) en elektra.

Tuin
De voortuin heeft sierbestrating, vaste beplanting en een tapkraan.
De achtertuin heeft sierbestrating, vaste beplanting en een tapkraan.

Ligging
De woning is gelegen in een doodlopende straat aan de rand van de wijk Princenhage en Heuvel met op loopafstand de kern van Princenhage, de winkels, de basisscholen, kinderopvangcentra, de speeltuin en het Mastbos. In de straat en omgeving is er gratis parkeergelegenheid. Om de hoek is een bushalte gelegen.
In de dorpskern van Princenhage zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca. Er zijn onder andere twee bakkerijen, een delicatessenwinkel, twee supermarkten, een viswinkel, een drogisterij, een opticien, een juwelier, een bloemenwinkel en de Hema gevestigd. De wijk Princenhage organiseert diverse evenementen zoals De Tien van ’t Aogje, de avondvierdaagse en de jaarlijkse vrijmarkt. Op fietsafstand is de binnenstad van Breda en het Centraal station gelegen. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater en bioscoop Pathé. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, het Mastbos en het Liesbos. De woning is gunstig gelegen ten op zichten van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Roerende zaken
De quooker en de Amerikaanse koelkast zijn ter overname. Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Bijzonderheden
In de koopakte zal gezien het bouwjaar de ouderdomsclausule opgenomen worden.
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht u een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens.
Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Mechel Makelaardij
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mechel Makelaardij
Dreef 3
4813 ED Breda
076-5154203

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
116 m2
Perceeloppervlakte
129 m2
Bouwjaar
1997
Inhoud
378 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres