HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 659
Prins WillemAlexanderpark  155,3905CD Veenendaal

Prins WillemAlexanderpark 155

3905CD Veenendaal

101 m2 /
Vraagprijs € 195.000,-
k.k.
Vastgoed Concept V.O.F.
Foto's
Omschrijving

Klussers opgelet! Ruim 4-kamer hoekappartement met leuk balkon op het zuiden en een bijbehorende berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen op de zesde woonlaag en heeft een uiterst riante woonoppervlakte van circa 101 m². Vanaf het balkon is er een vrij en schitterend uitzicht over een groenstrook en een waterpartij. De volledige afwerking en indeling van het appartement dient naar eigen wens en ingeving te worden aangepast.

In de directe omgeving van dit appartementencomplex bevindt zich het volgende:
Diverse sportcomplexen zoals voetbalclubs, sportscholen en Zwembad de Vallei. Een NS-station met goede verbinding richting Utrecht-Amsterdam.

Het appartement is op loopafstand van buurtsupermarkt de Jumbo. Binnen 5 minuten staat u ook in het centrum van Veenendaal en met enkele minuten rijden bereikt u de snelweg A12.

Benieuwd of dit royale appartement goed op uw wensen aansluit? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak.


Indeling
Gezamenlijke entree met brievenbussentableau, intercom, trap en een lift. Ook de privéberging en de gezamenlijke fietsenstalling bevinden zich op de begane grond.

Entree met meterkast, intercominstallatie en een garderobe. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en is aan de achterzijde via een loopdeur voorzien van een balkon. Aan de voorzijde van de woonkamer bevind zich een gesloten keuken. Via het portaal in de woonkamer zijn het toilet, de badkamer, de eetkamer en de slaapkamers te vinden. Slaapkamer 1 is gesitueerd aan de galerijzijde, slaapkamer 2 is aan de achterzijde te vinden en heeft ook een loopdeur naar het balkon toe. De eetkamer is gesitueerd aan de galerijzijde en is direct naast slaapkamer 1. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douchekop/cabine. Er is een afzonderlijke toiletruimte met toilet. In het appartement is een opbergkast met witgoedaansluitingen aanwezig.


Bijzonderheden
•Bouwjaar ca. 1969.
•Woonoppervlakte: ca. 101 m², inhoud ca. 308 m³, balkon ca. 12 m².
•Het appartement is voorzien van enkele beglazing.
•De servicekosten bedragen maandelijks € 179,50, dit is exclusief de stookkosten van € 68,- per maand. In totaal bedragen de kosten € 247,50 per maand.
•Verwarming middels blokverwarming, warm water middels een (huur)boiler.
•De gasaansluiting is momenteel afgesloten/inactief. De aansluitkosten zijn voor rekening van koper.
•De overdracht dient plaats te vinden bij de betreffende projectnotaris:
Notariskantoor Novia te Veenendaal. Kandidaat koper is er tijdig van in kennis gesteld dat in de vorige zin vermelde notariskeuze voor verkoper een wezenlijk onderdeel van de te sluiten overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden.
•Verkoper heeft kandidaat koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve kandidaat koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat degelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van kandidaat koper en dat bij de vaststelling van de koopprijs hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken geeft verkoper kandidaat koper de gelegenheid om een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.
•Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.
•Uw hypotheeklasten laten berekenen? Bel gerust, want kopen is in dit geval goedkoper dan huren! Tevens kunnen we u voorlichten over een starterslening.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
101 m2
Bouwjaar
1969
Inhoud
308 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres