HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 480
Venloseweg  42,6041BX Roermond

Venloseweg 42

6041BX Roermond

166 m2 / 165 m2
Vraagprijs € 229.000,-
k.k.
Corio Makelaars B.V.
Foto's
Omschrijving

Nagenoeg geheel te renoveren herenhuis nabij centrum Roermond!

Nabij het centrum van Roermond vindt u dit charmante tussengelegen herenhuis dat is voorzien van een ruime woonkamer, serre, gesloten keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, nog te realiseren badkamer en een ruime kelder. Verder beschikt de woning over een zonnige op het zuiden gelegen tuin.

De woning is reeds grotendeels gestript en dient nagenoeg geheel gerenoveerd te worden, dit biedt dan ook een uitstekende kans om de woning helemaal aan uw wensen te laten voldoen. In 2020 is de woning voorzien van een nieuwe c.v.-ketel, nieuwe dakpannen en dakvensters. Verder vindt u in de woning nog deels authentieke vloeren, ornamenten en de typische hoge plafonds uit een herenhuis.

De woning is zeer gunstig gelegen, binnen 8 minuten lopen bereikt u een supermarkt en binnen 15 minuten lopen bereikt u het station van Roermond gelegen in het gezellige centrum met diverse winkels en terrassen. Verder bereikt u binnen 5 autominuten de A73 in de richting Venlo en Maastricht en binnen 15 autominuten de A2 in de richting Eindhoven en Maastricht.


Indeling
Via de hal, voorzien van een authentieke tegelvloer, komt u de woning binnen, verder is er ruimte gecreëerd voor een nieuwe meterkast. In de lange hal bevindt zich een originele trap naar de eerste verdieping.

De hal sluit tevens aan op de ruime woonkamer die is opgedeeld in een zitgedeelte (4.25x3.95) en eetgedeelte (4.50x3.30) en is voorzien van een plankenvloer. De ruimte is maar liefst 3.35 hoog en oogt zeer ruimtelijk door de hoge plafonds.

De woonkamer sluit aan op de serre (3.10x2.70), deze is vanuit de woonkamer te bereiken via grote schuifdeuren met glas in lood ramen. De serre is 2.50 hoog en beschikt over een inbouw vitrinekast, geeft toegang tot de gesloten keuken en biedt via dubbele openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin.

Als u de hal doorgelopen bent bereikt u de keuken (3,78x2,33 en 2.50 hoog), deze is voorzien van een tegelvloer en een eenvoudig aanrecht, alle gewenste apparatuur en bergruimte dient verder nog aangeschaft en ingebouwd te worden. De keuken biedt toegang tot zowel de serre als de bijkeuken. De bijkeuken (3,10 X 2.35 en 2.50 hoog) is voorzien van een tegelvloer en de opstelplaats voor de wasmachine. Tevens is de tuin vanuit de bijkeuken bereikbaar.

Eerste verdieping
Via de bordestrap met sfeervol glas in lood raam, bereikt u de eerste verdieping (hoogte 3 m.) waarvan de overloop is voorzien van een plankenvloer.
De eerste slaapkamer (4.35x3.30) bevindt zich aan de de achterzijde van de woning.
De tweede slaapkamer ligt op dit moment over de gehele breedte aan de voorzijde van de woning (5.20x4.30), voorheen was dit echter een smalle badkamer en een slaapkamer. Indien gewenst kan het weer opgedeeld worden in slaapkamer én badkamer waarbij de badkamer ca. 1.60 m. breed kan worden gerealiseerd.


Tweede verdieping
Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping met een hoogte van 2.50 m. Via de overloopt bereikt u 2 slaapkamers.
De derde slaapkamer (4.40x3.35) in de woning bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een nieuw dakraam. Verder vindt u in deze ruimte de cv-ketel en de doorgang naar slaapkamer vier.
De vierde slaapkamer (4.30x2.50) en vijfde slaapkamer (4.30x2.56) liggen beide aan de voorzijde van de woning en beschikken beide over een nieuw dakraam.

De tweede verdieping beschikt over een nokhoogte van 4.80 m.


Overige verdiepingen
De woning beschikt over een provisiekelder (4.20x1.65) en opslagkelder (5x4.25) beide zijn 2 meter hoog.

Tuin
De nog aan te leggen achtertuin is op het zuiden gelegen en beschikt over veel privacy en heeft een achteringang die uitkomt op een brandgang.

Bijzonderheden
- Bestaande meterkast v.v. 2 groepen met aardlekschakelaars, slimme elektra- en gasmeter. Stoffen bedrading.
- Nefit hr c.v. ketel 2020 (eigendom)
- Nieuw pannendak voorzien van unidek isolatie, kunststof Velux dakramen
- Houten kozijnen met enkel glas
- Riolering loopt via buren

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
166 m2
Perceeloppervlakte
165 m2
Bouwjaar
1910
Inhoud
674 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres