HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 607
Oostelijk Bolwerk  10,4531GT Terneuzen

Oostelijk Bolwerk 10

4531GT Terneuzen

200 m2 / 1160 m2
Vraagprijs € 675.000,-
k.k.
Kindt & Biesbroeck Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Bekijk hier de video van de woning: https://www.youtube.com/watch?v=gqkvfWeFP7U&feature=youtu.be
Klik hier voor een virtuele bezichtiging van de woning: https://my.matterport.com/show/?m=booCtNTj3va

Eens in de zoveel tijd komt die unieke woning op de markt, dat prachtige huis op die ene bijzondere plaats. Deze karaktervolle villa gelegen aan de oever van de Westerschelde is zo’n buitenkans. Aan het Oostelijk Bolwerk enigszins verscholen achter een fraaie waterpartij en groene haag, ligt in een kleine oase van rust, een select gezelschap van drie stadsvilla’s. Allen bijzonder vanwege de architectuur, ruimte en statuur maar uniek dankzij de ligging aan de oever van de druk bevaren Westerschelde. Het hier mogen wonen garandeert de bewoner een steeds wisselend uitzicht over water, schepen en natuur en dit alles op loopafstand van het centrum met al haar voorzieningen als winkels, gezellige horeca en cultuur. De meest Oostelijk gelegen, witte gekleurde villa is wellicht de meest kenmerkende van de drie. Zeer solide gebouwd als directiewoning voor de Waterleiding Maatschappij is deze woning later betrokken door een huisarts met spreek-/behandelkamer aan huis.


Indeling
Kelder - Parterre Statige entree met gastentoilet met douche en brede trappartij naar de woonverdieping. Naast verschillende bergingen, stook- en wijnkelder zijn hier een ruime logeerkamer en een prachtige kantoor-/praktijkruimte gelegen. De grote inpandige garage sluit aan op een forse berging met toegang tot de kruipruimten. Woonverdieping Via de trappartij, met halverwege aan de schelde zijde toegang tot de tuin en het terras, is de woonverdieping te bereiken. Bovengekomen in de hal is het toilet gesitueerd. De ruime, split-level-woonkamer is te verdelen in een drietal leefruimtes. Het sfeervolle zitgedeelte is op een iets hoger nivo gelegen waardoor er optimaal genoten kan worden van een vrij uitzicht over de druk bevaren Westerschelde. Een prachtig schouwspel van water, prachtige luchten en containerreuzen maken deze ruimte een waar genot in te vertoeven. Uiteraard mag een lekkere open haard niet ontbreken. Maar ook het eetgedeelte met erker en toegang tot het terras aan de Zuidzijde van de woning mag niet vergeten worden. In het verlengde hiervan is een study te vinden. Naast bovengenoemde heerlijke woonruimtes is aan de Westzijde van de woning een fantastische woonkeuken gesitueerd. Deze is door de huidige eigenaren verruimd door het doordacht herschikken van ruimtes. Zo is er een prachtige leefkeuken ontstaan waar het gedurende de gehele dag heerlijk verblijven is. De inrichting is van alle moderne gemakken voorzien. Met name de brede oven met gril, de bordenwarmer, 6-pits SMEG-gaskookplaat en een stoomoven zijn het noemen waard. Al met al goed geoutilleerd en gebruiksklaar voor de ervaren hobbykok. Ook hier is uitzicht over de Schelde en op het bijbehorende terras, ook op het Zuiden gelegen, is het heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtend of een aperitief in de avondzon. De slaapvleugel ligt aan de rechterzijde van de woning en is via de eerder genoemde study te betreden. Een drietal slaapkamers met een luxe badkamer completeren de plattegrond van het geheel. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche, een ligbad met whirlpool, & jetstreams, een op maat gemaaakt meubel met wastafels en een toilet. Het geheel is voorzien van mooi tegelwerk en prachtige thermostatische inbouwkranen. Alle slaapkamers zijn overigens voorzien van inbouwkasten.


Bijzonderheden
De niet alledaagse maar zeer goed doordachte indeling biedt prachtige leefruimtes zoals daar zijn de fantastische woonkamer in split-level –nivo en een royale leefkeuken. Dit gecombineerd met de zelfstandige praktijk-/woonruimte op de begane grond bieden een nieuwe eigenaar tal van kansen en mogelijkheden.

Bekijk hier de video van de woning: https://www.youtube.com/watch?v=gqkvfWeFP7U&feature=youtu.be

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
200 m2
Perceeloppervlakte
1160 m2
Bouwjaar
1956
Inhoud
1000 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres