HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 780
Vissersstraat  32,3253XK Ouddorp

Vissersstraat 32

3253XK Ouddorp

148 m2 / 596 m2
Vraagprijs € 360.000,-
k.k.
Bezuijen Bemiddeling
Foto's
Omschrijving

Een vrijstaande woning met brede bestemming en met heel veel mogelijkheden op ca. 596m² eigen grond, dat is de Vissersstraat 32. Deze voormalige woon-winkelruimte met een inhoud van 727 m³ heeft ontegenzeggelijk wat werk en liefde nodig maar wát een potentie!

De locatie is top, de mogelijkheden zijn top! U kunt hier van alles realiseren. Van een gezellig woon(t)huis met gastenverblijf of liever een kantoor, praktijk ruimte of atelier aan huis? Wat u bedenkt, hier kan het! Uiteraard in overleg en met goedkeuring van de Gemeente. Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het object, naast wonen, ook bestemming voor aan-huis-gebonden beroepen, kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten en tevens detailhandel.

INDELING
Het geheel is te bereiken middels de centrale entreehal, voorzien van twee bergingen. Rechts het woonhuis en links de ruime dubbele garage/winkelruimte. De woning is op de begane grond ingedeeld met keuken, eetkamer en woonkamer. Vanaf hier heeft een fraai uitzicht richting de polder. Beneden bevindt zich ook het dagelijks toilet en een kleine badkamer met wastafel en doucheruimte. Via de entree is er ook toegang tot het winkelgedeelte en de separate garage. Dit is een dubbel geveltje waarvan één de winkel is en de andere de garage. De winkel is voorzien van een grote kelder en via een vlizotrap gaat u naar de goed te belopen bergzolder. Op de etage van het woonhuis zijn twee slaapkamers aanwezig en een extra toilet. Met weer dat mooie uitzicht richting het Grevelingenmeer. Voor een goed overzicht van het object verwijzen we u naar de plattegronden.

Het perceel is recent uitgemeten door het Kadaster en is 596 m² groot, een mooi ruim perceel eigen grond op een goede locatie net buiten het dorp.

Of u nu gaat voor renoveren of vernieuwen, er is ontzettend veel mogelijk op deze mooie plek! Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan, neem dan contact op met ons kantoor, we laten het u graag zien. Tot snel!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
148 m2
Perceeloppervlakte
596 m2
Inhoud
727 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres