HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 428
Villa Waterranonkel  17,5146AN Waalwijk

Villa Waterranonkel 17

5146AN Waalwijk

104 m2 / 137 m2
Vraagprijs € 289.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving

OPEN HUIS: woensdag 16 september van 16:00 tot 17:30 uur ben je van harte welkom. Let op: voor onze en jullie veiligheid vragen we om op voorhand een afspraak te maken.

Op een fantastische plek gelegen middenwoning met een vrij uitzicht aan de voor en achterzijde en een ruime garage.

Als je het eens wél allemaal kunt hebben

Je nieuwe huis. Je ziet het vast al voor je hoe je het graag wilt hebben. Het juiste gevoel en alle ruimte die je nodig hebt. En dan liefst op een mooie plek in een fijne buurt. Misschien iets te veel noten op je zang? Dat valt reuze mee, want Villa Waterranonkel 17 in Waalwijk staat te koop. De woning heeft alles om je lijstje helemaal af te vinken. Ga eens kijken en zie dat je het met dit huis perfect voor elkaar hebt.
De huidige bewoners kochten hun huis in 2006. Nu zijn ze klaar voor een volgende stap. “We zijn de eerste eigenaren en hebben in de loop van de jaren echt ons thuis gemaakt van dit huis. We wonen hier nog steeds fijn, maar vinden we het nu een mooi moment voor een nieuw avontuur. We gaan op zoek naar een huis met wat meer geschiedenis. Gewoon voor eens heel iets anders.” Nu zie je vast jouw kans om ook die volgende stap te zetten.

Plek voor samen of even alleen
In je nieuwe thuis heb je natuurlijk de ruimte om je gang te gaan. Wat dat betreft schiet je met dit huis in Landgoed Driessen in de roos. “We hebben tijdens de bouw gekozen om niet uit te bouwen, zoals veel buren wel hebben gedaan. Hierdoor hebben we lekker veel tuin. Binnen hebben we altijd voldoende plek gehad met zijn vieren. Beneden gezellig samen en boven ieder met een mooie eigen kamer. De keuken hebben we een beetje aangepast en wat groter gemaakt. Nu kun je echt lekker uitgebreid koken.” Dat dus. Thuis heb je de ruimte voor je gezin, maar ook om even alleen te zijn. Hier kan het beide. De woning heeft drie fraaie slaapkamers. Zeker de grootste mag er wezen. Dat zijn in andere woningen in de straat twee kamers. Op de tweede verdieping heb je ook nog eens een dakterras waar je in de ochtend lekker in het zonnetje zit. Ruimte voor alles dus. Voor samen of even alleen. Ideaal.

Vanzelfsprekende gezelligheid
Je hebt natuurlijk ruimte nodig om te kunnen doen wat je wilt doen. Maar je zoekt meer dan alleen dat. De juiste sfeer bijvoorbeeld. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel of op de bank zitten en kijk eens rustig om je heen. Dan kun je eigenlijk niet anders dan je direct op je gemak voelen. De kleuren, de meubels en de afwerkingsmaterialen…alles laat je zien hoe eenvoudig je een echt warm thuis kunt maken van dit huis. Misschien wil je wat dingen aanpassen of misschien vernieuwen, maar echt gek hoef je het niet te maken. Pas de sfeer verder aan jouw smaak aan en je hebt een soort vanzelfsprekende gezelligheid. Zet jouw meubels en andere spullen binnen en het is alsof je nooit ergens anders hebt gewoond. Zo eenvoudig kan het zijn, als je een beetje geluk hebt.

Volop vrijheid
“We hebben in het verleden wel eens feestjes voor 80 mensen georganiseerd in onze tuin. Dan spanden we een groot filmdoek en stond iedereen ook gewoon lekker droog. Maar ook zonder al die mensen is de tuin een heerlijke plek. Rustig en vrij. Sommige buren hebben een stukje van de garage gepakt om daar een overkapping van te maken. Dat zou dus ook nog kunnen”. Je hebt maar een halve blik nodig om te zien dat je nieuwe thuis de tuin heeft waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Tel daarbij op dat je een eigen garage en – direct daarvoor – een eigen parkeerplaats hebt en je weet dat het je aan niets ontbreekt. Daar komt nog eens bij dat de buurt een paradijs is voor kinderen. De plek waar ze ongestoord kunnen spelen. Het plein voor de deur geeft je direct een ander voordeel: geen directe overburen. Wel heb je scholen en sportvelden in de buurt en sta je in een mum van tijd middenin de natuur. De supermarkt is niet ver weg en als je Waalwijk uit wilt, dan rijd je binnen een paar minuten de A59 of de N261 op. Zo zie je maar dat je het dus blijkbaar wél allemaal kunt hebben.

Je nieuwe thuis
289.000 euro. De vraagprijs voor Villa Waterranonkel 17 in Waalwijk. Voor dit bedrag koop je niet zomaar een huis, maar vooral je nieuwe thuis. Je koopt de ruimte om te doen wat je wilt en de vrijheid om je door niemand gestoord te voelen. Ga gewoon eens kijken. Het echt goede gevoel krijg je natuurlijk tijdens een bezichtiging. Na die rondgang weet je dat verder zoeken niet meer nodig is, omdat je het thuis hebt gevonden waar je direct op je plek bent. De woning waarin je niets meer te wensen hebt en waar je misschien al niet eens meer weg wilt. Veel plezier!

Gelegen op een mooie plek in "Landgoed Driessen";
• Voorzien van energielabel A;
• Fraaie en diepe tuin;
• Voorzien van een ruime garage;
• Zowel voor als achter vrij uitzicht;
• Twee slaapkamers op de eerste verdieping waarvan één hele ruime (voorheen twee);
• De zolder beschikt over een kantoor plekje, een slaapkamer, een wasruimte én een dakterras;


Eerste verdieping
Op een fantastische plek gelegen middenwoning met een vrij uitzicht aan de voor en achterzijde en een ruime garage.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
137 m2
Bouwjaar
2006
Inhoud
361 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres