HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 688
Stieltjeskanaal  125,7756PD Stieltjeskanaal

Stieltjeskanaal 125

7756PD Stieltjeskanaal

125 m2 / 15000 m2
Vraagprijs € 225.000,-
k.k.
Pat Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Locatie, locatie, locatie......dat zijn de 3 belangrijkste items bij het waarderen van een woonhuis en in dit geval is dat zeker het geval!! De locatie is dusdanig fraai en uniek mede gezien de vrije en landelijke ligging maar ook gezien de royale afmeting van het perceel. In totaal is er 15.000 m2 grond bij dit te slopen karakteristieke pand aanwezig en de bestemming is wonen (boerderij, erf, opstallen) en agrarisch (perceel weidegrond). De locatie is zeer vrij en landelijk te noemen maar toch op korte afstand van grotere kernen als Nieuw- Amsterdam, Emmen en Coevorden. Een unieke kans op een unieke locatie dus degene die iets bijzonders wil realiseren op een bijzondere locatie heeft hier goud in handen!

Let u er op dat het geheel gesloopt en herontwikkeld dient te worden voor eigen rekening en risico. De gemeente heeft dit object als karakteristieke bebouwing aangemerkt. Op het perceel is nog geen riolering aanwezig echter wel water en elektra. Indien u afhankelijk bent van een hypotheek voor de aankoop van deze prachtige kans zal de geldverstrekker een totaalplan van u verlangen waarbij onder andere een omgevingsvergunning ingediend te worden.

De maten (inhoud/ woonoppervlakte) zijn indicatief aangezien het pand niet veilig meer valt te betreden en hieraan kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
1
Woonoppervlakte
125 m2
Perceeloppervlakte
15000 m2
Inhoud
600 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres