HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 47
Kerkhoflaan  10,6163TH Geleen

Kerkhoflaan 10

6163TH Geleen

115 m2 / 248 m2
Vraagprijs € 169.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Tussenwoning in de gezellige woonwijk Lindenheuvel in Geleen, op loopafstand een basisschool en supermarkt en in de nabijheid van alle voorname voorzieningen en verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (ca. 3.21 * 1.74 m).

BEGANE GROND:
Entree met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer (ca. 4.68 * 4.60 m + 3.14 * 2.74) met nette laminaatvloer en toegang tot de kelder. De open keuken (ca. 4.60 * 3.10 m) heeft een hoogglans afwerking en is voorzien alle voorname apparatuur. Openslaande deuren bieden toegang tot de tuin.
Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de gang waaraan het toilet en de badkamer zijn gelegen. De gemoderniseerde badkamer (ca. 2.87 * 2.03 m) is geheel betegeld en fraai afgewerkt met een douche en wastafel.
Vanuit de badkamer is er open doorgang naar de wasruimte (ca. 2.27 * 2.03 m) met witgoed aansluitingen en de opstelling van de CV-installatie. De wasruimte is ook vanuit de tuin bereikbaar.

BUITEN:
De tuin onderhoudsvrij en geheel beklinkerd. Achter in de tuin ligt een ruime schuur (ca. 4.25 * 2.07 m). De tuin is achterom bereikbaar via een afsluitbare poort.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers, I (ca. 4.60 * 3.31 m) met een wandkast en II (ca. 4.60 * 3.20 m) beide met laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolderkamer (ca. 3.68 * 3.48 m) met parketvloer en veel bergruimte onder de schuinte van het dak.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
248 m2
Bouwjaar
1930
Inhoud
400 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres