HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 47
Meeuwenstraat C 12,3071PE Rotterdam

Meeuwenstraat C 12

3071PE Rotterdam

73 m2 / 746 m2
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
Nultienmakelaars
Foto's
Omschrijving

“Bijzonder wonen aan het water in ‘Manhattan aan de Maas’!

Op deze toplocatie bieden wij een ruim twee-slaapkamer appartement te koop aan. Met een magistraal uitzicht op hét icoon van de stad: de Erasmusbrug. Het appartement kijkt vanuit de L-vormige woonkamer of het pand brede balkon uit op de Maas en de zonsondergang! Wil jij hier dit jaar nog Oudjaar vieren en op de eerste rij zitten voor het vuurwerk?!

Gelegen op de derde etage van een kleinschalig jaren '50 complex met een royale berging in de onderbouw en twee balkons op het oosten en het westen. De woning verkeert, zowel binnen als buiten, in een goede staat van onderhoud.

Het Noordereiland, ook wel 'MS (motorschip) Noordereiland’ genoemd, is een enclave in de stad, of het schip dat net kan wegvaren... En er gebeurt nog genoeg! Zo is het park nabij de Willemsbrug mooi opgeknapt en is er een eigen buslijn naar station Blaak voor de deur. In de directe omgeving zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine lokale restaurantjes voor ontbijt of lunch. Openbaar Vervoer en de voornaamste uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van de stad ligt op circa 5 minuten fietsen.

Deze woning wordt tevens aangeboden met Duokoop! Daardoor is de koopsom van dit huis lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om dit huis met NHG te financieren. Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1951
Woonoppervlakte:73,85m2 *)
Inhoud:190m3
Eigen grond!
Airconditioning
VVE:Actief, bijdrage van €163,66 per maand
Onderhoud:Komende periode zullen zowel de voor- als de achterbalkons van het
portiek volledig gerenoveerd worden
Verwarming en warm water:CV-combiketel (Remeha Tzerra, feb 2018)
Berging in onderbouw:16,40m2

Oplevering: in overleg

Na het lezen en het zien van de foto’s enthousiast geworden?
Maak dan rechtstreeks een afspraak voor een bezichtiging met Nultien Makelaars:
Roelof Smedema: 06-55 86 64 67

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Nultien Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

*) De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
73 m2
Perceeloppervlakte
746 m2
Bouwjaar
1951
Inhoud
190 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres