HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 43
Orchideelaan  14,1171MH Badhoevedorp

Orchideelaan 14

1171MH Badhoevedorp

119 m2 / 128 m2
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Genieten van de dorpse sfeer en toch wonen nabij Amsterdam? Dat kan in deze eengezinswoning met maar liefst 6 kamers, welke is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk.

De woning is gelegen in een rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk met veel groen en met een speelterrein aan het einde van de straat.
Badhoevedorp biedt je een dorpse sfeer en toch op korte afstand van Amsterdam. Het gezellige centrum van Badhoevedorp beschikt over diverse voorzieningen zoals supermarkten, buurtwinkels en speciaalzaken.
Voor de sportliefhebbers is er een zwembad, voetbalvereniging, korfbal- en atletiekvereniging, hockeyvelden en zijn er meerdere sportscholen.
Tevens zijn er diverse basisscholen te vinden in het dorp en dit maakt het tezamen met de ruime en groene opzet, tot een kindvriendelijke omgeving.
De uitvalswegen A4, A5, A9, A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken en buslijn 145, 192 hebben een directe verbinding naar Schiphol en de binnenstad van Amsterdam.


De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen.


Achter de voordeur tref je de entree waar zich de meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer bevinden.
Zodra je de woonkamer betreed tref je een riante lichtinval via de glazen pui, waardoor je meteen zicht hebt op de achtertuin.
Via de woonkamer heb je de toegang tot de lichte open keuken welke is voorzien van een L-opstelling.


1e Verdieping
De overloop verschaft je de toegang tot drietal slaapkamers.
Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van 13,16 m² en slaapkamer 3 een oppervlakte van 7,18 m², beide zijn ze gelegen aan de achterzijde van de woning.

Aan de voorzijde van de woning tref je de derde slaapkamer (11,77 m²) en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een lichte betegeling, douchecabine, wastafelmeubel met een dubbele wastafel en een raam voor de toevoer van het daglicht.


2e Verdieping
Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de droger en wasmachine.
Tevens tref je op deze verdieping nog een tweetal volwaardige slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een dakkapel. Deze is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft maar liefst een oppervlakte van 18,72 m².
De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakraam en heeft een oppervlakte van 9,94 m².


Tuin
Achterin de tuin kun je je heerlijk vertoeven onder de zonneluifel en genieten van onderhoudsvriendelijke achtertuin. De borders zorgen voor het groene aanzicht en tevens beschikt de achtertuin over een stenen berging en een eigen achterom.


Kenmerken:
- 6 Kamers
- Dorpse sfeer
- Kindvriendelijke woonwijk
- Nabij Amsterdam
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoont, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing
- De overdracht vindt plaats bij projectnotaris Marks Wachters te EindhovenBIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
119 m2
Perceeloppervlakte
128 m2
Bouwjaar
1993
Inhoud
440 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres