HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 688
Heechfinne  8,8491AD Akkrum

Heechfinne 8

8491AD Akkrum

120 m2 / 322 m2
Vraagprijs € 300.000,-
k.k.
Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg
Foto's
Omschrijving

Grijp je kans! Deze keurige, karakteristieke en gerenoveerde vrijstaande woning staat in Akkrum. De woning is gelegen op een fijne rustige locatie, maar tegelijk zijn alle voorzieningen van het dorp op loop-/fietsafstand. Deze karaktervolle vrijstaande woning is gerenoveerd met behoud van sfeervolle authentieke jaren '30 elementen. Zo zijn in de woonkamer de kenmerkende ensuite deuren en het balkenplafond aanwezig, ook is er aan isolerende maatregelen gedacht. De houtkachel brengt daarnaast een heerlijke warmte, sfeer en gezelligheid in de ruimte. Kortom, een zeer sfeervol geheel waar u comfortabel kunt wonen. Maak meteen een afspraak of vraag de brochure aan.

Indeling
Door de voordeur komt u in de hal en vindt u de meterkast, de trapopgang, de deur naar de kelder en toegang naar de keuken met woonkamer ensuite. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle erker die zorgt voor veel lichtinval. Hierdoor wordt het een zeer prettige lichte ruimte. In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig en een rustieke houten vloer. De keuken is met diverse inbouwapparatuur van alle kookgemakken voorzien. Door de keuken komt u in de tussen hal van waaruit u toegang heeft tot de badkamer, de bijkeuken en garage. In de badkamer vindt u een toilet, wastafel en douche. Voor de was- en droogopstelling is ruimte in de bijkeuken. Hier is tevens een trapopgang aanwezig naar de vierde slaapkamer. Voor de klusser is er een royale garage aanwezig.
De woning is relatief eenvoudig levensloopbestendig te maken door de garage te verbouwen tot slaapkamer.Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn alle drie slaapkamers en het toilet te bereiken. Het dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. In de grote slaapkamer zijn inbouwkasten aanwezig.
Boven de garage is een vierde slaapkamer en een ruime studeerkamer/overloop gemaakt die door de bijkeuken bereikbaar zijn. Vanuit de garage is met behulp van een vlizotrap nog een berging gemaakt.

Tweede verdieping
Bergzolder.

Bijzonderheden
Op een rij:
- De aanvaarding kan spoedig.
- Sfeervol geheel met ensuite deuren en balkenplafond.
- Houtkachel (ter overname).
- Royale carport met ruimte voor meerdere auto's.
- Grotendeel dubbel glas.
- Maar liefst vier slaapkamers.
- Ruime garage voor de klusser.
- De woning zal grotendeels gestoffeerd worden opgeleverd.
- 5 zonnepanelen aanwezig.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Slingeraap en spijkerslaan zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
322 m2
Bouwjaar
1930
Inhoud
528 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres