HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 322
Nieuwstraat  29,4697CB Sint-annaland

Nieuwstraat 29

4697CB Sint-annaland

82 m2 / 252 m2
Vraagprijs € 140.000,-
k.k.
Van den Ouden Makelaardij VOF
Foto's
Omschrijving

** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving. De vermelde prijs is een bieden vanaf prijs. **

In de directe nabijheid van het dorpscentrum van ‘Stalland’ bieden de makelaars van Van den Ouden Makelaardij deze vrijstaande woning op een kavel van 252m2 eigen grond aan. Er wordt wel vaker aangegeven dat een woning potentie heeft, maar bij dit object is dat dan ook zo en kunt er alle kanten mee op. Meer weten? Lees snel verder of vraag een bezichtiging aan.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u een van de aanwezig zijnde eetkamers. Vanuit de ruimte krijgt u toegang tot de woonkamer (met o.a. een schouwpartij en vaste kast) of de tweede eetkamer.

Aan de achterzijde van de woning is verder een eenvoudige keukenruimte, een deels betegelde badkamer (met wastafel en douche) en een wasruimte gelegen. Vanuit deze ruimte toegang tot een steekzolder.

1e Verdieping:
De verdieping bestaat op dit moment uit een overloop en een drietal slaapkamers. De indeling is vrij eenvoudig aan te passen naar uw eigen inzicht. Het plaatsen van een of meerdere dakkapellen zal de leefruimte zeker ten goede komen.

Garage/schuur (aangebouwd):
Bij dit object heeft u de beschikking over een ruim opgezette en aangebouwde garage/schuur die voorzien is van een verdieping met stahoogte. Ook deze ruimte biedt wederom diverse mogelijkheden. Zo zou u er aan kunnen gaan denken om deze geheel ruimte tot de woning te betrekken. Het is aan u.

Algemeen:
Aan de achterzijde van de woning is er een middels een vrije achterom te bereiken achtertuin gelegen met een goede bezonning. In deze tuin treffen we diverse buitenbergingen aan. Verder is er een moestuin en een terras aanwezig.

Bijzonderheden:
•De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden
•De oplevering kan per direct
•In de directe nabijheid zijn basisscholen en winkels gelegen

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
82 m2
Perceeloppervlakte
252 m2
Bouwjaar
1928
Inhoud
498 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres