HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 76
Vrije  4,4301JZ Zierikzee

Vrije 4

4301JZ Zierikzee

615 m2 / 729 m2
Vraagprijs € 875.000,-
k.k.
Ons Wooneiland
Foto's
Omschrijving

Dit is een plek waar u uw wensen kunt realiseren; riant wonen en werken komen samen in dit absoluut unieke pand in het centrum van Zierikzee. Dit voormalige verenigingsgebouw en dansschool is voor velen een begrip en is in 2018 luxe gerenoveerd naar de eisen en (bouw- en energie-) normen van deze tijd. Hierbij zijn de hoogwaardige materialen zorgvuldig gekozen en is rekening gehouden met een duurzame toekomst door de plaatsing van 98 zonnepanelen op de platte daken en 3 warmtepompen ten behoeve van verwarming en koeling. Bovendien zitten er diverse verrassende elementen in de woning, zoals een overweldigend atrium in het middelpunt van het pand. Met maar liefst 615m² woonoppervlakte en 2940 m3 inhoud vindt u hier een royaal en zeer comfortabel woonhuis op de begane grond en een fijn appartement met 3 slaapkamers en een dakterras op de verdieping. Door de ruimte en de huidige bestemming is echter een combinatie van wonen en werken of bijvoorbeeld B&B hier zeer zeker een goede optie.

Op de begane grond is de woning geheel rondom het mooie atrium gesitueerd, welke door brede schuifdeuren of openslaande deuren van diverse omliggende ruimtes wordt gescheiden. Dit letterlijke middelpunt van de woning ademt een sfeer van rust en ruimte door de hoogte en prettige lichtval via de hooggeplaatste, brede ramen en de glazen lichtstraten in het dak. Rondom het atrium vindt u allereerst de entree met ruime garderobe. Hier vindt u ook de eerste kamer die nu dienst doet als kantoorruimte. Langs de lange gang zijn er achtereenvolgens een slaapkamer met een grote lichtkoepel, een ruime toilet en 2 grote berging kasten.
De luxe woonkeuken heeft alle comfort die u zich kunt wensen, gecombineerd met een strak design. De toevoeging van de houten elementen geven de keuken een warme sfeer. In de riante opstelling beschikt u over een spoeleiland met vaatwasser, Quooker en veel kastruimte. De lange wandopstelling is voorzien van hoge kasten met koelkast, stoomoven, aparte bakoven, magnetron, bordenwarmers en ook weer veel bergruimte, waaronder 2 apothekerskasten. Koken doet u op een brede inductiekookplaat. Ook hier weer de hoge plafonds met de karakteristiek hoog geplaatste ramen. Een grote, op maat gemaakte servieskast siert één van de wanden. Door brede, dubbele schuifdeuren betreedt je het atrium.

Aan de overzijde van het atrium, ook weer gescheiden door schuifdeuren, vindt u de langgerekte woonkamer met ensuite de eetkamer of desgewenst loungegedeelte. Ondanks de zeer royale afmetingen hebben beide ruimtes een prettige sfeer en bieden ze juist legio mogelijkheden voor de inrichting en gebruik. De vele ramen zorgen voor een goede lichtinval. De ramen in de woonkamer zijn extra groot en voorzien van elektrisch te bedienen rolgordijnen.

Achter de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken waar u meer dan genoeg ruimte heeft voor berging, witgoed, wasruimte, etc. Er is hier veel praktische werkruimte en een uitstortgootsteen. Tevens is hier de afgesloten, technische ruimte met oa. de buffervaten voor de vloerverwarming en warmwater voorziening, WTW systeem en een waterontharder. Een achterdeur geeft toegang tot de buitenruimte
Vanuit de bijkeuken loopt u door een lange gang met hieraan een royale master bedroom (26m2), een inloop-kledingkast en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche met rain- en sunshower, toilet, bidet en wastafelmeubel. Verder is er nog de verrassende ‘health’-ruimte met een verwarmde ‘never-ending-pool’ (met tegenstroom) en voldoende overige ruimte voor het plaatsten van bv. een sauna en fitnessapparatuur.

De eerste verdieping heeft een compleet woonprogramma. De knusse en lichte woonkamer heeft hoge ramen en uitzicht op de straat. De open keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser en inductie-kooplaat. Verder zijn er op deze verdieping 3 slaapkamers (11, 11 en 12 m2) en een moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet is apart gesitueerd. Op 1 van de platte daken is een heerlijk dakterras (30m2) gecreëerd, waar je prettig en beschut kunt zitten, met volop privacy.

Achter de woning is een verharde buitenruimte van 150m2, met een elektrische rolpoort naar de straat (parkeerterrein Mosselboomgaard). De binnenplaats biedt voldoende ruimte om auto’s op eigen terrein te plaatsen, maar ook nog een gezellige zithoek te creëren. De buitenruimte is gelegen op het zuidoosten, door de afmeting is altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw.

De woning is in 2018 duurzaam gerenoveerd, volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ dubbele beglazing. De 98 zonnepanelen inclusief optimizers leveren ca. 19.000KwH per jaar op. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming welke wordt aangestuurd door 3 x 16KW warmtepompen, welke ook kunnen koelen. De temperatuur kan per ruimte worden ingesteld. De eerste verdieping is voorzien van radiatoren en elektrische vloerverwarming in de badkamer. Daarnaast wordt het klimaat in de hele woning gereguleerd door 2 WTW systemen, inclusief vochtregulator. De platte daken zijn voorzien van EPDM dakbedekking, met zinken afwerking en goten. Alle kozijnen van de woning zijn vernieuwd en vervaardigd uit hardhout.

De locatie van de woning is zeer gunstig, midden in het monumentale centrum van Zierikzee, direct achter het gezellige Havenplein. Alle dagelijkse benodigdheden en een uitgebreid winkelassortiment, restaurants en terrassen zijn dus comfortabel dichtbij. De combinatie met de brede gebruiksmogelijkheden en de perfecte staat van deze woning maken het werkelijk een uniek stads-object, waar u zeer zeker verrast over zult zijn.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
615 m2
Perceeloppervlakte
729 m2
Bouwjaar
1933
Inhoud
2940 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres