HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 716
Geeresteinselaan a 20,3931JC Woudenberg

Geeresteinselaan a 20

3931JC Woudenberg

95 m2 / 280 m2
Vraagprijs € 265.000,-
k.k.
Makelaardij Geijtenbeek
Foto's
Omschrijving

WONEN IN HARTJE DORP, 2-ONDER-1-KAP MET VEEL RUIMTE

In de dorpskern van de gemeente Woudenberg, gelegen aan een verkeersluwe ventweg, is de helft van een 2-onder-1-kapwoning beschikbaar. Deze woning is uitermate geschikt voor een handige klusser!

U heeft een groene (voor een deel bestrate) voortuin en een diepe achtertuin. Aan het einde van de oprit staat een losse garage met vliering.

Binnen
De entreehal met de trapopgang naar de twee bovenverdiepingen heeft een toiletvoorziening, toegang tot de kelder en toegang tot een doorzonwoonkamer en de gesloten, eenvoudige keuken aan de achterzijde van de woning.

De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een eikenhouten vloer. De keuken is eenvoudig van opzet en heeft aansluitingen voor het witgoed.

1e verdieping
Een vaste trap brengt u naar de eerste verdieping waarop een ruime overloop toegang geeft tot twee slaapkamers (met een derde slaapkamer mogelijk) en de badkamer met een eenvoudige wastafel en douchehoek.
De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning heeft een ingebouwde kast ( onder de trap) evenals de slaapkamer aan de achterzijde.

2e (zolder)verdieping
Via een houten trap komt u op de tweede verdieping. Daar geeft een dakkapel de mogelijkheid voor een extra slaap – of werkkamer en beschikt u verder over veel bergruimte.

Samengevat
Een 2-onder-1-kap woning op een groot perceel midden in het dorp Woudenberg. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden en is daarmee ideaal voor diegene die graag de mogelijkheid heeft eigen wensen te realiseren. Kijken is zeker de moeite waard.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
95 m2
Perceeloppervlakte
280 m2
Bouwjaar
1956
Inhoud
317 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres