HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1523
JJ Cremerplein  22,1054TL Amsterdam

JJ Cremerplein 22

1054TL Amsterdam

335 m2 / 226 m2
Vraagprijs € 1.600.000,-
k.k.
Evim Makelaars B.V.
Foto's
Omschrijving

Unieke kans !!! Het betreft een geheel pand bestaande uit 4 woningen (5 bouwlagen) met tuin, gelegen aan de J.J.Cremerplein 22 in het geliefde Oud-West.

Dit pand heeft een woonoppervlak van 335 m2:
Door het meetbureau Topr zijn de volgende oppervlakten conform NEN2580 gemeten:
- begane grond, 69m2 met een tuin van +-140m2
- 1e verdieping, 67,7m2
- 2e verdieping, 67,7m2
- 3e en 4e verdieping, 67,7 en 63,32m2
Alle appartementen zijn voorzien van een balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde.Ligging:
De woning is aan een kindvriendelijk plein (inclusief voetbalveldje en speeltuin) gelegen in de populairste buurt van Oud-West: ‘Overtoomse Sluis‘ (ook wel Cremerbuurt). De woning ligt op een steenworp afstand van het Vondelpark, in een rustige buurt die wordt omringd met populaire uitgaansgelegenheden en musea. De buurt kenmerkt zich door een diversiteit aan leuke winkels, barretjes, eetcafés en gezellige restaurants, zoals Barrica Wine & Foodbar, Rayleigh & Ramsay, The Golden Brown Bar en de populaire Foodhallen. De vele leuke winkels zoals de Groentejuwelier, Marqt, Ekoplaza, traiteurs en keurslagers zijn kenmerkend voor de Helmersbuurt. In de directe omgeving zijn ook diverse sportfaciliteiten te vinden, bijvoorbeeld sportschool David Lloyd Amsterdam, Trainmore en de Vondelgym gelegen aan de Overtoom en de Amstelveenseweg. Het openbaar vervoer naar diverse delen van Amsterdam is op loopafstand gelegen (tram 1 en 17) en Station Lelylaan is slechts enkele haltes verwijderd. De ring A10 is binnen 5 minuten bereikbaar middels de uitvalsweg S106, waardoor je al met 15 minuten op Schiphol kunt zijn. Door de centrale locatie in de stad zijn het centrum / de Jordaan, Oud Zuid en de Zuidas allen binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.

INDELING:

Begane grond: (verhuurd)
Vanuit de entree heeft u toegang tot de toiletruimte, badkamer en de woon/eetkamer. De ruime woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de keuken heeft u via de openslaande deuren toegang tot de riante tuin van maar liefst 22 meter lang en 6,4 meter breed . De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.
Begane grond verhuurd voor ca. €432,27, huurcontract niet aanwezig.


Eerste verdieping: (verhuurd)
Via het trappenhuis is de eerste verdieping te bereiken. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, woon/eetkamer en badkamer met toilet. Aan de voorzijde heeft u via het Frans balkon een vrij uitzicht over het Cremerplein. De twee slaap-/werkkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde.
Eerste verdieping wordt verhuurd voor ca. €246,70 per maand, huurcontract niet aanwezig.

Tweede verdieping: (leeg)
Via het trappenhuis is de tweede verdieping te bereiken. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer met toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een slaap/werkkamer.
Tweede verdieping wordt leeg opgeleverd.

Derde verdieping: (leeg)
Via het trappenhuis is de derde verdieping te bereiken. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separaat toilet, ruime woonkamer met een open keuken en een slaapkamer aan de achterzijde.
Derde verdieping wordt leeg opgeleverd.
Vierde verdieping: (leeg)
Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers te bereiken. In de overloop bevindt zicht een badkamer met een ligbad en douche. Aan de achterzijde is er zoals op elke verdieping een balkon met openslaande deuren.
Vierde verdieping wordt leeg opgeleverd.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) tot 15 mei 2036 is +- € 413,-- jaarlijks. De eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd door verkoper tegen gunstige voorwaarden.

Kadastrale omschrijving:
Het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond -eigendom van de Gemeente Amsterdam gelegen te Amsterdam aan het J.J. Cremerplein met de op die grond gestichte opstallen bestaande uit een woonhuis, bevattende een benedenhuis met drie afzonderlijke bovenwoningen en zolder met verder toebehoren, plaatselijk bekend J.J. Cremerplein 22H, 22-1, 22-2, 22-3 te 1054 TL Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam T sectie T nummer 4694,


Bijzonderheden:
- Bouwjaar +- 1912
- Woonoppervlakte bedraagt 335 m2
- Uniek ontwikkelingsproject
- Heel pand, ongesplitst! Met veel potentie zoals splitsen, uitbouwen, dakterras enz
- Elke verdieping heeft een balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de
voorzijde
- Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd
- Geen funderingsgegevens bekend anders dan recente meetboutgegevens
- De royale achtertuin, is maar liefst 6,4 meter breed en 22 meter diep
- NB: uit respect voor de huidige bewoners ivm leeftijd, gelieve geen rechtstreeks contact te zoeken met de huurders
- De gebruikelijke ouderdom-fundering, niet-zelfbewonings-, meet- en asbestclausules zijn van toepassing
- Verkoop op basis van "As is, where is" principe
- Notaris: de koper heeft de keuze voor een notaris gevestigd in Amsterdam die de koopovereenkomst zal opstellen conform model Ring Amsterdam. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

-Oplevering in overleg


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
9
Woonoppervlakte
335 m2
Perceeloppervlakte
226 m2
Inhoud
1175 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres