HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 347
Hondstraat  35,5334JL Velddriel

Hondstraat 35

5334JL Velddriel

120 m2 / 4090 m2
Vraagprijs € 695.000,-
k.k.
next move makelaars
Foto's
Omschrijving

Vrijstaand wonen!! Deze vrijstaande woning met grote vrijstaande loods van 605m2 is op een ruim perceel van ruim 4000 vierkante meter gelegen. Mogelijk extra (landbouw)grond bij te kopen van ca. 3000m2. Zeer centraal gelegen net boven 's-Hertogenbosch op ca. 2 km van de op en afrit naar de A2.

Het bouwjaar van de woning is ca. 1981. De woning heeft een inhoud van ca. 466m³. Het woonhuis is gebouwd van steen. Het zadeldak is met pannen gedekt. De vloeren in de woning zijn van beton.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast, toilet, garderobekast, bergkast en trapopgang,
De begane grond beschikt over bijkeuken, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers, cv-opstelling van 2018

gehele woning is voorzien van rolluiken

Buiten
Via de oprit heeft u toegang tot de ( achter de woning gelegen) loods (welke thans is verhuurd). De vrijstaande loods heeft aan de voorzijde en zijkant roldeuren. Rondom de woning is het perceel voorzien van gras, enkele bomen. Naast de loods staat een nog een grote schuur.

Zoekt u een landelijk gesitueerde vrijstaande woning met garage en de mogelijkheid tot het verkrijgen van extra (landbouw)grond? Dan moet u deze woning echt eens komen bekijken! Download de uitgebreide verkoopbrochure. Bezoek de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor het inplannen van een bezichtiging

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
4090 m2
Bouwjaar
1981
Inhoud
466 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres