HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1171
Molenstraat  6,6686AA Doornenburg

Molenstraat 6

6686AA Doornenburg

251 m2 / 17645 m2
Vraagprijs € 850.000,-
k.k.
Bell Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Buitenaf wonen, op een unieke locatie met panoramisch uitzicht over landerijen. Deze charmante, rietgedekte woonboerderij is levensloopbestendig, heeft een gastenverblijf en paardenfaciliteiten en is gebouwd op een uniek perceel met bestemming wonen waarbij kleinschalige agrarische activiteiten zijn toegestaan. Middenin de natuur, maar tegelijk ook op korte afstand van de bebouwde kom gelegen. De bijgebouwen lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende hobby's met maar liefst een 5-tal paardenstallen, trainingsmolen, paddock en diverse dierenverblijven. Te gebruiken als combinatie B&B, kampeerterrein, kantoor-/praktijk aan huis, paardensport en of houden van kleinvee.

Onderscheidend is de aansprekende bouwstijl; rieten dakbedekking, wit gepleisterde gevels, dakkapelletjes, ramen met roedeverdelingen en houten luiken rondom. De mogelijkheden die het bijgebouw & het indrukwekkend perceel bieden

Indeling
Vestibule, hal met garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en open trapopgang naar de verdieping. Deur naar klassiek uitgevoerde woonkeuken met vrij uitzicht over landerijen, toegangsdeur naar provisiekelder en deur naar splitlevel eetkamer en gezellige woonkamer v.v. balkenplafond, prominente schouw met houtkachel en dubbele tuindeuren. Deze vertrekken zijn v.v. Meranti parketvloeren. Doorloop naar tussenkamer, praktische bijkeuken met opstelplaats voor wasapparatuur, spoelbak & bergvliering, aangrenzende hal met toiletruimte met fonteintje, diverse garderobekasten en overdekte achteringang. Vanuit de hal bevindt zich in het achterhuis de hoofdslaapkamer met badkamer en suite en nieuwe sauna. Vanuit deze slaapkamer is het separate toilet eveneens toegankelijk.


Eerste verdieping
Overloop met mooie nokhoogte, cv-ruimte, grote slaapkamer met inloopkast en getoogde dubbele deuren naar balkon, 2e badkamer v.v. inloopdouche, toilet en wastafel. Inpandige bergkamer en 3-tal overige slaapkamers.


Balkon
Dubbele deuren naar balkon vanuit de hoofdslaapkamer.

Tuin
Het perceel is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare poort naar oprit en verhard terrein met parkeermogelijkheid voor meerdere voortuigen. Multifunctioneel bijgebouw/dubbele garage met volwaardige verdieping in 2007 in stijl met de woning gebouwd. Fraaie tuin rondom de woning met vijverpartij, diverse terrassen en borders. Naastgelegen paardenwei met opstallen aan 2 zijden omzoomd met een boomsingel.
Voorts keurige paddock, 5-tal paardenboxen, grote schuur voor opslag van hooi en stro, stapmolen & diverse dierverblijven aanwezig.


Bijzonderheden
•In spouw uitgevoerd, geheel v.v. isolerende beglazing & vernieuwd hoofddak 2008;
•Aandrijving en motor stapmolen vernieuwd in 2020;
•3-tal pulsen aanwezig op het terrein;
•Kadastraal 2 separate percelen;
•Bouwtechnische keuring en NEN 2580-meetrapport beschikbaar.

Doornenburg
Landelijk gelegen, tussen Arnhem en Nijmegen in het buitengebied van de gemeente Lingewaard, tussen de splitsing van Rijn en Waal, waar ook Fort Pannerden ligt. Voorts grenst Doornenburg aan de kernen Angeren en Gendt. Het dorp heeft een prima voorzieningsniveau: bakker, supermarkt, kerk, zalencentrum met biljart, ontmoetingscentrum, bloemist, kapper, fysiotherapeut, huisarts, voetbalclub, tennisvereniging, brandweerpost en een basisschool. Doornenburg heeft een bloeiend verenigingsleven, waaronder een actief schuttersgilde. De Rijn oversteken kan via het autoveer naar Pannerden. Binnen 10 kilometer is het centrum van Zevenaar bereikbaar. Fietsers en wandelaars hebben vanuit Doornenburg vele recreatiemogelijkheden. Doornenburg dankt haar naam aan het markante middeleeuwse Kasteel De Doornenburg. In dit kasteel is een groot deel van de televisieserie en de film “Floris” opgenomen. Het kasteel De Doornenburg organiseert regelmatig culturele en educatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen. Via het openbaar vervoer is Doornenburg bereikbaar per bus (lijn 33) vanuit Arnhem en Nijmegen. Doornenburg heeft een centrale ligging tussen de steden Arnhem en Nijmegen en het landelijke wegennet (met A12, A15, A50 & A325) is nabij.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
251 m2
Perceeloppervlakte
17645 m2
Bouwjaar
1977
Inhoud
1035 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres