HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 283
Veteranenlaan  2,4273LX Hank

Veteranenlaan 2

4273LX Hank

150 m2 / 705 m2
Vraagprijs € 529.000,-
k.k.
De Makelaars van Altena
Foto's
Omschrijving

VERBAASD! Misschien is dit wel het juiste woord. Toen ik hier voor het eerst aan kwam gereden wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Door de hoge heg was eigenlijk alleen het dak maar te zien. Het werd een hele positieve verrassing! Achter die heg staat namelijk een hele leuke en bijzondere woning! Een gave moderne enigszins bungalow met verrassend veel ruimte, mogelijkheden en kansen. Het woonhuis is levensloopbestendig en heeft dus alle voorzieningen op de begane grond. Uitstekend geschikt voor senioren dus. Maar ook een (jong) gezin kan hier prima uit de voeten. De woning heeft namelijk 4 slaapkamers en een grote zolder met volop ruimte. Recent heeft men nog de badkamer en de toilet vernieuwd. De woning is gebouwd in 1996 en is volledig geïsoleerd. Rond de woning ligt verder een ruime tuin gesitueerd op het zuiden. Hierdoor kan men (al vroeg) genieten van het zonnetje….Begane grond (met vloerverwarming):

In de hal/entree vind je een garderobe, meterkast en toilet. Ook kun je vanuit deze ruimte naar de inpandige garage en een van de slaapkamers. Deze slaapkamer is ook geschikt voor bijvoorbeeld kantoor, speelruimte, hobbyruimte etc. Het 'hart van de woning' is de prachtige serre annex eetkamer. Een schitterende ruimte met volop licht door de grote raampartijen en de grote schuifpui. Op het zuiden gesitueerd dus optimaal qua zon en licht. Aansluitend aan deze ruimte vind je de keuken. De aanwezige keukenopstelling is niet nieuw maar dit betreft een kwaliteitskeuken met o.a. Miele keukenapparatuur. Aansluitend heeft men een bijkeuken met o.a. de wasmachine / droger aansluitingen gerealiseerd. Naast de keuken bevindt zich de living; een sfeervolle ruimte met o.a. een gashaard. Aan de andere kant van de woning heeft men o.a. de badkamer en 3 slaapkamers gerealiseerd. De badkamer is enkele maanden geleden compleet vernieuwd waarbij er duidelijk niet op een euro meer of minder gekeken is. Een heerlijke ruimte met o.a. inloopdouche, ligbad, toilet en een luxe massief eiken badkamermeubel. 'Stoer & Sober' uitgevoerd in warme grijs tinten. Goed gedaan!Verdieping:

Drie grote praktische ruimtes van in totaal circa 140 m2 met nokhoogtes van 1.70 meter die we om die reden uiteraard niet met het woonoppervlak van de woonruimte mogen mee berekenen. Bereikbaar middels vaste trap en twee vlizotrappen. Ideaal voor berging maar ook andere doeleinden zijn denkbaar (spelen, sporten, hobbyen etc.).Tuin en omgeving:

De totale kavel omvat 705 m2. Rond de woning ligt een fraai aangelegde siertuin die qua inrichting en architectuur past bij de woning. Evenals de woning is de tuin zonnig gesitueerd op het zuiden. De grote en dichte heg zorgt voor rust en volop privacy. Op het perceel vind je verder nog een handige berging. De woning ligt verder in een rustige omgeving met veel groen, natuur en speel mogelijkheden voor de eventuele (klein) kinderen. Hank is een gemoedelijk Brabants dorp met volop voorzieningen. De ligging is qua bereikbaarheid optimaal. Aan de A27 gelegen dus perfecte uitvalsbasis t.o.v. de randstad, Breda, Oosterhout etc.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
705 m2
Bouwjaar
1996
Inhoud
790 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres