HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 143
Zeeanemoonweg  66,4325CA Renesse

Zeeanemoonweg 66

4325CA Renesse

73 m2 / 224 m2
Vraagprijs € 192.500,-
k.k.
Delta Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

Starters opgelet! In samenwerking met onze opdrachtgever Zeeuwland hebben wij deze woning te koop mogen aanbieden via de Kopen naar Wens regeling voor starters! Ben jij jonger dan 30 jaar en op zoek naar jouw eerste koopwoning? Maak dan jouw interesse bij ons kenbaar. Deze woning wordt speciaal aan starters uit Renesse aangeboden wegens het krappe aanbod voor deze doelgroep.

Delta Makelaardij biedt namens zijn opdrachtgever je een leuke tussenwoning gelegen in Renesse op loopafstand van de vroonplassen te koop aan. Dit woonhuis biedt namelijk veel potentie en tevens diverse mogelijkheden qua ver- en aanbouw. Deze tussenwoning gelegen op een perceel van ca. 224m2 grond beschikt over een vrije achterom, stenen schuur en een grote houten carport. Bouwjaar 1957; woonoppervlakte ca. 73m2.

Enkele kenmerken van dit woonhuis:
- leuke tussenwoning met veel potentie;
- fijne living met veel lichtinval;
- 3-tal slaapkamers en een fijne L-vormige badkamer;
- cv-opstelling 2004 - AWB;
- tuin op het zuiden met vrije achterom.

Indeling begane grond
Je komt binnen in de hal van de woning waar je toegang heb tot de trapopgang (met daar tevens toilet), woonkamer en keuken. De woonkamer is goed van opzet en heerlijk licht door de grote raampartijen. De keuken aan de achterzijde is ruim te noemen en beschikt daardoor over een tal van mogelijkheden. Tevens is hier een wasmachine aansluiting aanwezig. Vanuit de keuken kan je naar de achtertuin. Als je terugloopt naar de hal heb je nog een bergkast wat ideaal is voor voorraad o.i.d. Vanuit de hal kan je d.m.v. een trapverhoging naar de toilet. Zodra je doorloopt kom je op de 1e verdieping.

1e verdieping
Aangekomen op de overloop van de 1e verdieping zal je een 4-tal ruimtes waarvan 3 slaapkamers en een badkamer zien. Alle vertrekken zijn prima qua opzet en geschikt voor een slaapkamer. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een eenvoudige afwerking en beschikt over een wastafel en inloopdouche. Op de overloop hangt de cv-opstelling - 2004 - AWB.

Tuin
Een tuin van ca. 137 m2 voorzien van een vrije achterom, stenen berging, grote houten carport en gelegen op het zuiden maken de woning compleet! Door de diepte en breedte van de tuin kan je de gehele dag genieten van de zon.

Kopen naar wens
Deze woning wordt aangeboden met kopen naar wens. Dit betreft een speciale regeling waardoor het nog interessanter is om deze aan te kopen. Kopen naar wens geeft de koper de mogelijkheid om slechts een deel van de aankoopprijs te betalen. Het resterende bedrag, de uitgestelde betaling, wordt betaald bij doorverkoop of de koper heeft de mogelijkheid om tussentijds een deel van de resterende aankoopprijs te betalen. Bij deze woning betreft de uitgestelde betaling € 40.000,-

Bijzonderheden
De woning wordt verwarmd en warm water wordt aangestuurd door een cv opstelling (HR combi-2004); Deze woning mag na aankoop alleen gebruikt worden voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden; koopsom is € 192.500 k.k.; Aanvaarding per direct mogelijk. Behandelend notaris is Klaassen Notarissen te Zierikzee.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
73 m2
Perceeloppervlakte
224 m2
Bouwjaar
1957
Inhoud
255 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres