HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 253
Brusselsestraat B C 120,6211PH Maastricht

Brusselsestraat B C 120

6211PH Maastricht

271 m2 / 105 m2
Vraagprijs € 825.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
In de binnenstad (Statenkwartier) gelegen herenpand uit 1872. De gerenoveerde stadswoning beschikt over 3 appartementen waarvan 1 appartement verdeeld in 2 studio's. Geschikt voor beleggingspand en/of eigen bewoning.

Indeling
Nr. 120 :

Begane grond (voormalige winkelruimte):
Overdekte entree met riante woonkamer (35m2) met een laminaat vloer. Via woonkamer een separaat slaapgedeelte met doorgang naar tussenhal met badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Via tussenhal de keuken te bereiken met diverse keukenapparatuur o.a. vaatwasser, 5-pits gasfornuis, dubbele spoelbak en koelkast met vriezer. Aansluitend een zit-/eetgedeelte met dakkoepel. Via appartement op begane grond heeft men toegang naar de provisiekelder (14m2).

Nr. 120B:

Eerste verdieping:
Entree met toegang naar woonkamer aan voorzijde ( 4.07 x 4.33m) v,v. open haard en houten vloeren. Naar de keuken een ruime overloop die gebruikt kan worden als zit-/kantoorgedeelte en ruime moderne keuken v.v. alle apparatuur. Bergkast met cv-installatie, overloop met badkamer v.v. wastafel, toilet en douche. Slaapkamer aan achterzijde met inbouwkasten en toegang naar 2e badkamer v.v. wastafel, douche en 2e toilet. In overloop trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Portaal met wasmachineaansluiting en deur naar dakterras (5.02 x 3.62m), slaapkamer 2 (3.62 x 2.93m) aan achterzijde met inbouwkasten.

Nr. 120C:

Studio 1:
Tweede verdieping:
Overloop met badkamer v.v. douche en wastafel, slaapkamer aan voorzijde en keuken aan achterzijde v.v. koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, wasmachine en afzuigkap. Slaapkamer en keuken v.v. laminaat en inbouwspotjes.

Studio 2:
Derde verdieping:
Overloop met badkamer v.v. douche en wastafel, slaapkamer aan voorzijde en keuken aan achterzijde v.v. koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, wasmachine en afzuigkap. Slaapkamer en keuken v.v. laminaat en inbouwspotjes. Velux dakraam aanwezig.

Extra informatie:
- Beleggingspand (vrij van huur en gebruik) en mogelijk voor eigen bewoning
- In 2007 volledig gerenoveerd en verdeeld in 3 zelfstandige wooneenheden
- Nr. 120C is vergund voor 3 (studenten)kamers
- Nieuwe elektra , meterkasten, waterleidingen en afvoeren
- Gas en elektra separate meters, water met tussenmeters
- Rook- en koolstofmonoxidemelders (draadloos en mobiel)
- HR combiketels (Nefit) eigendom, bouwjaar 2007 (onderhoudscontracten)
- Geschikt voor dubbele bewoning, verhuur van appartementen of gecombineerd (vergund).
- Energielabel 120 is F, 120B is C en 120C is C
- Bovenste verdieping dak en wanden volledig geïsoleerd in 2017
- 14 zonnepanelen aanwezig
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met en dubbele beglazing
- Mogelijkheid voor aankoop van parkeerplaats op 300m afstand

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in het Statenkwartier (centrum) van Maastricht. Het centrum, supermarkten, openbaar vervoer, uitvalswegen en universiteit zijn op loopafstand gelegen. Onze Lieve Vrouwenplein, Markt en het Vrijthof zijn eveneens op (korte) loopafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
kele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
271 m2
Perceeloppervlakte
105 m2
Bouwjaar
1872
Inhoud
987 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres