HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 969
Van Berckenrodelaan  7,5141AR Waalwijk

Van Berckenrodelaan 7

5141AR Waalwijk

102 m2 / 271 m2
Vraagprijs € 275.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving

OPEN HUIS: Woensdag 24 juni van 15:30 tot 17:30 uur is er een mogelijkheid om een bezichtiging in te plannen. Voor onze en jouw veiligheid vragen we om op voorhand een afspraak te maken.

In Besoyen gelegen modern afgewerkte hoekwoning met drie slaapkamers en een nette en royale achtertuin.

Een nieuwe definitie van ‘thuis’
Een plek in de zon, een plek in de schaduw. Ruimte voor samen maar ook voor jezelf. Het gevoel van vrijheid en toch overal dichtbij. Je hebt vast behoorlijk wat noten op je zang als het gaat om je nieuwe huis. Waarom ook niet? Het is een heel erg belangrijke keuze om te maken. Een keuze die vandaag heel veel eenvoudiger wordt. Van Berckenrodelaan 7 in Waalwijk staat nu te koop. De hoekwoning heeft alles waarop je hoopte en nog veel meer. Het is veel meer dan zomaar een huis. Het is het thuis waarvan je misschien niet eens durfde te dromen. Nu heb je je kans dus…go! Voordat iemand anders je voor is.

De huidige bewoners zijn nu negen jaar de trotse eigenaars van hun woning. “De sfeer is fijn en dan is het ook nog eens een lekker ruim huis. De tuin is natuurlijk fantastisch, echt een fijne plek. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor nog een beetje meer..” Kijk eens aan. Zie je je kans? Vast wel, toch? Je kans op dat heerlijke thuis met alles wat je je kunt wensen. Op dat thuis op de hoek in een straat waar je kinderen fijn kunnen opgroeien. Je ziet jezelf er vast al wel wonen.

Ruimte voor alles
Vier slaapkamers heeft de woning uit 1958, verdeeld over twee verdiepingen. “We zijn allebei best lang en we kunnen gewoon staan op zolder. Met een dakkapel zou je er echt een grote kamer van kunnen maken. Eentje die wij nooit nodig hebben gehad.” Zo heb je dus een fijne plek voor iedereen én de mogelijkheid om nog meer uit je huis te halen. In de woonkamer en de open keuken heb je juist alles om lekker samen te zijn. In de zomer zet je de tuindeuren open en kan het helemaal niet meer op. In het ideale thuis kun je kiezen. Samen of even alleen. Omdat je op verschillende momenten verschillende behoeftes hebt. Alles bij elkaar opgeteld heb je hier meer dan genoeg om een mensenleven mee vooruit te kunnen.

Als iemand anders het werk heeft gedaan
Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te moeten klussen. Dan val je hier dus mooi met je neus in de boter, omdat de huidige eigenaars alles al voor je hebben gedaan. Alles is bovendien neutraal afgewerkt. Dat maakt dat je bijna niet anders kunt dan je direct op je gemak voelen. Bel de verhuiswagen maar, breng al je spullen naar binnen en je kunt beginnen met wonen. De gezelligheid is bijna vanzelfsprekend. Heerlijk rustig doordat je een beetje van de straat af woont en met de tuindeuren die zorgen dat je nu al helemaal klaar bent voor de zomer. Het kan alleen maar fijn zijn om te weten dat een ander al het zware werk al heeft gedaan voor jou.

De juiste plek
“Een paar jaar geleden konden we een flink stuk grond bijkopen. Die kans hebben we gegrepen met de tuin die we nu hebben, als resultaat. We hebben de hele dag wel ergens zon of schaduw. Achterin hebben we een grote schuur gebouwd met een overkapping. We hebben bovendien genoeg privacy om te kunnen doen wat we willen. Echt heel erg fijn.” Zie je jezelf al zitten, met je kinderen? Of met een flink gezelschap aan vrienden of familie? Vast wel. Puur genieten als je alles hebt om je nergens meer druk over te hoeven maken. Besoyen, de wijk waar het huis staat, is een gezellig stuk Waalwijk. Met veel speelruimte en weinig snel rijdend verkeer. Dichtbij het centrum en alles wat je nodig hebt. Heb je even genoeg van Waalwijk of is je aanwezigheid ergens anders nodig? Geen probleem. Je zit ook binnen een vloek en een zucht op de N261 of de A59.

Jouw nieuwe thuis
275.000 euro. Dat is de vraagprijs voor Van Berckenrodelaan 7 in Waalwijk. Voor de woning waar je je zo op je plek voelt dat ‘thuis’ er een heel nieuwe definitie krijgt. De vrijheid en de ruimte, de locatie en je plek in de zon. De eenvoudige verhuizing en de vanzelfsprekende gezelligheid... Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je alles zien dat je niet wilt missen. Ga gewoon eens aan de eettafel zitten en kijk dan eens rond. Door de woonkamer en de keuken, maar vooral ook door het raam naar buiten. Vlinders in je buik? Vast en zeker. Dat is het moment dat je weet dat dit het is: jouw nieuwe thuis. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen in Besoyen nabij uitvalswegen en scholen;
• CV ketel uit 2006, wordt 1 keer per twee jaar gecontroleerd;
• Nette en privacyvolle achtertuin van 6,4 x 21m op het westen;
• Goed geïsoleerd en v.v. dubbelglas;
• Moderne badkamer uit 2015;
• Woning is volledig uitgebouwd;
• In 2018 voorzien van 2 nieuwe radiatoren op de begane grond;
• Er is een bouwkundig rapport aanwezig en de direct noodzakelijke kosten bedragen slechts €2.882,-;

Wil je deze prachtige hoekwoning bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Eerste verdieping
In Besoyen gelegen modern afgewerkte hoekwoning met drie slaapkamers en een nette en royale achtertuin.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
102 m2
Perceeloppervlakte
271 m2
Bouwjaar
1958
Inhoud
360 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres