HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 591
Admiraal de Ruyterstraat  11,3361VA Sliedrecht

Admiraal de Ruyterstraat 11

3361VA Sliedrecht

106 m2 / 130 m2
Vraagprijs € 239.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Dit aanbod betreft een buitenkans. Deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning staat op een uiterst gunstig gesitueerd perceel midden op de karakteristieke ‘oude uitbreiding’. De woning is ruim opgezet (breedte: 5.10 meter), heeft een tuin op het zuiden en kijkt aan de voorzijde de Karel Doormanstraat in. Daarnaast is dit huis (op een enkel kozijn na) voorzien van kunststof kozijnen; wel zo prettig wanneer je meer tijd wenst te besteden aan het genieten van je huis i.p.v. het noodzakelijke onderhoud.

Begane grond:
Hal/entree met o.a. oorspronkelijke glas-in-lood-raampjes, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer kan gezien haar oppervlakte op meerdere manier ingedeeld worden. Aan de voorzijde is een fraaie erker gerealiseerd terwijl ook de kelder en de keuken vanuit de woonkamer bereikbaar zijn. De kelder is een praktische, extra opbergruimte en hier vinden we tevens de meterkast. De keuken beschikt over een praktische, duo-opstelling (met diverse apparatuur) en toegang tot het achterportaal. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor het witgoed en de cv-opstelling. Ook is er toegang tot het toilet, de douche en de tuin.

1e Verdieping:
Praktische overloop met bergruimte, trapopgang en toegang tot 3 slaapkamers. De kamers zijn praktisch ingedeeld en tevens voorzien van een vaste kast. Vanuit de achterslaapkamer is ook het platte dak toegankelijk. Ook heeft deze slaapkamer een wastafel.

2e Verdieping:
Overloop met dakvenster en toegang tot 4e slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over knieschotbergruimtes en een dakraam.

De zonnige, zuidgerichte achtertuin is (grotendeels) voorzien van sierstraatwerk. Daarnaast is er een stenen berging (aangebouwd en voorzien van een elektra-aansluiting) en een achterom.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
106 m2
Perceeloppervlakte
130 m2
Bouwjaar
1930
Inhoud
374 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres