HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 499
Oeverpad  544,1068PM Amsterdam

Oeverpad 544

1068PM Amsterdam

103 m2 / 6431 m2
Vraagprijs € 385.000,-
k.k.
De Huizenbemiddelaar c.s. Hoofddorp/Haarlem
Foto's
Omschrijving

In je nieuwe huis wil je fijn wonen! Het wordt je nieuwe thuis en natuurlijk heb je jouw eigen woonwensen. Je kunt veel veranderen aan een woning, een leuke locatie én genoeg ruimte niet. En laat dit mooie en moderne 3-kamerappartement nu juist én op een leuke locatie liggen én veel ruimte hebben. Er is een groot gezamenlijk binnen terras, de kers op de spreekwoordelijke taart! De bijbehorende parkeerplaats bevindt zich in de afgesloten en beveiligde garage, net als de eigen berging.

-Het appartement is in 2016 verbouwd (uitgezonderd de badkamer en toiletruimte)
-Luxe Next125 keuken met o.a. Quooker en wijnklimaatkast
-Woonkamer met Frans balkon
-Luxe paneeldeuren door het gehele appartement
-Gezamenlijk binnen terras
-Eigen parkeerplaats in afgesloten en beveiligde garage

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en is onderdeel van het complex “Zilverreiger”. Een modern en goed onderhouden complex dat in 2003 is gerealiseerd. Het complex ligt aan de Sloterplas, een rustige en groene omgeving. Het in ontwikkeling zijnde winkelcentrum Osdorpplein ligt op loopafstand evenals het openbaar vervoer en theater De Meervaart. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar waardoor omliggende steden in korte tijd bereikbaar zijn.

De centrale entree
De gemeenschappelijke, afgesloten, entree is netjes en voorzien van een bellentableau met brievenbussen en een intercominstallatie. Vanuit de entree is er toegang tot de eigen berging en de (beveiligde) garage met eigen parkeerplaats. Het complex heeft zowel een liftinstallatie als een trappenhuis.

De entree
Via het binnen terras heb je toegang tot het appartement, een leuke binnenkomer! Vanuit de hal van het appartement heb je toegang tot alle (leef)ruimtes. Vanuit de hal is er een lichtbruine tegelvloer gelegd welke doorlopend is naar de woonkamer en keuken. De moderne toiletruimte heeft een gedeeltelijke betegeling, een fontein, zwevend toilet en mechanische ventilatie. Ideaal is de aparte wasruimte met mogelijkheid voor het plaatsen van de was- en droogcombinatie. Tevens is hier de CV-installatie (Ferroli 2019) geplaatst en de WTW-installatie.

De diverse vertrekken zijn voorzien van luxe paneeldeuren, een extra sfeer element!

De woonkamer
De brede raampartij en de 3 schuifdeuren met Frans Balkon zijn met recht echte blikvangers! Zij zorgen voor een ruimtelijk geheel en een prettige en natuurlijke lichtinval. Dat je zo een fraai uitzicht hebt over de omgeving is natuurlijk mooi meegenomen.
De woonkamer heeft een strakke en lichte wandafwerking, gecombineerd met een leisteen wand en een verlaagd plafond met diverse spots, hetgeen een natuurlijk en warm effect creëert.


De keuken
De hoogwaardige en luxe keuken van Next125 is een toegevoegde waarde voor dit appartement! De keuken heeft een U-opstelling waarbij het je aan niets ontbreekt! De opstelling heeft antraciet panelen gecombineerd met een natuurstenen werkblad, een 5-pitsgasfornuis, luxe afzuiginstallatie, brede oven, vriezer, koelkast, combi-oven, magnetron, stoomoven, vaatwasser, wijnklimaatkast en Quooker.

De slaapkamers
Twee volwaardige slaapkamers met een nette en moderne afwerking van de wanden en vloeren. De vloeren zijn voorzien van een grijze laminaatvloer en de wanden hebben een lichte afwerking. De ramen hebben een draai-kiepsysteem en zijn voorzien van een afneembare hor.

De badkamer
De nette afwerking die we door het gehele appartement zien is doorgetrokken naar de badkamer. Een comfortabele ruimte met een douchegelegenheid, een ligbad, een dubbele wastafel en een antracietvloertegel welke deels doorlopend is op de wand. De ruimte heeft diverse inbouwspots en een mechanische ventilatie.

Wat maakt dit appartement zo bijzonder:
-Gelegen aan de Slotervaart
-Nabij dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer
-Eigen parkeerplaats in afgesloten en beveiligde garage
-Eigen berging
-Gezamenlijk binnen terras
-In 2016 is het appartement geheel verbouwd, met uitzondering van het toilet en de badkamer
-Ruime en lichte woonkamer met o.a. 3 schuifdeuren met Frans balkon
-Zeer luxe keuken van Next 125 voorzien van diverse inbouwapparatuur
-Nette badkamer en toiletruimte
-2 volwaardige slaapkamers
-Aparte wasruimte met mogelijkheid voor was-droogcombinatie
-Gratis parkeergelegenheid bij het complex
-Bijdrage Vve € 175,62

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
103 m2
Perceeloppervlakte
6431 m2
Bouwjaar
2004
Inhoud
330 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres