HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 953
Joseph Hollmanstraat A 47,6217KX Maastricht

Joseph Hollmanstraat A 47

6217KX Maastricht

130 m2 /
Vraagprijs € 279.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARIJ!
Sfeervolle ruime bovenwoning voorzien van woonkamer ensuite, gesloten keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer, balkon alsmede een ruin dakterras gelegen op loopafstand van het stadscentrum.

Indeling
Souterrain:
2 Kelderruimtes resp. 16m² en 9m², beide geschikt als provisieruimte.

Begane grond:
Entree, hal, trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang naar woonkamer en keuken. Ruime woonkamer ensuite met een zitkamer (16m²) en eetkamer met uitbouw (tezamen 22m²). De woonkamer is voorzien van een originele houten vloer, erker, marmeren schouw en een ornamenten plafond. Vanuit de eetkamer is er toegang naar een klein balkon aan de achterzijde. Keuken voorzien van afzuigkap, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, vaatwasser, grote koelkast met vriezer. Separaat toilet met fonteintje.

Tweede verdieping:
Overloop met ruime slaapkamer (23m²) aan voorzijde met originele houten vloeren en een klein balkon aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een vaste wastafel.

Derde verdieping:
Overloop, riante tweede slaapkamer (31m²) met toegang naar het dakterras (15m²) aan de achterzijde met fraai uitzicht richting het stadscentrum. Separaat toilet voorzien van closet en fonteintje. Tevens is hier een kleine berging met de witgoedaansluitingen en de c.v.-installatie.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden.
- De woning heeft authentieke elementen zoals hoge plafonds, glas in lood, erker en originele houten vloeren.
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De c.v. installatie is eigendom, bouwjaar 2013.
- De servicekosten bedragen € 40,- dit is incl. wa- en opstalverzekering, onderhoud.
- Parkeren geschiedt middels een vergunning.

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
130 m2
Bouwjaar
1930
Inhoud
551 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres