HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1370
Baanhoek  89,3361GB Sliedrecht

Baanhoek 89

3361GB Sliedrecht

86 m2 / 46 m2
Vraagprijs € 187.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Starters opgelet! Wonen in Sliedrecht met uitzicht op de rivier. Wie wil dat nou niet? Deze compleet gerenoveerde woning uit 1860 heeft hét! De woning beschikt o.a. over 2 badkamers, 3 slaapkamers en een souterrain welke geheel is voorzien van vloerverwarming en een grote inpandige berging. Deze woning heeft een wooninhoud 308 m3 en een woonoppervlakte van 86 m2. Wel is waar beschikt deze woning niet over een tuin maar het geweldige uitzicht compenseert dat zeker. Dit aanbod is gewoon niet af te slaan! Neem contact met ons op en kom eens kijken!
Begane grond:
Hal/entree met toegang tot de meterkast en de keuken met rechte opstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer met prachtig uitzicht over de rivier. Ook is het souterrain en de 1e verdieping vanuit de keuken bereikbaar.
1e verdieping:
Deze verdieping beschikt over 2 slaapkamers (beide voorzien van een rolluik) en een badkamer (v.v. douche, toilet, mechanische ventilatie en een wastafeltje). Ook vanuit de slaapkamers heb je een geweldig uitzicht over de rivier.
Souterrain:
De hal/gang (met wasmachine-aansluiting) geeft toegang tot een 2e badkamer (v.v. ligbad met douchemogelijkheid, wastafelmeubel en een toilet), een 3e slaap-/werkkamer en een inpandige berging. Deze verdieping is voorzien van vloerverwarming en via een zijdeur is er een achterom.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
46 m2
Bouwjaar
1860
Inhoud
308 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres