HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 300
Elburgkade  71,1324HL Almere

Elburgkade 71

1324HL Almere

79 m2 /
Vraagprijs € 215.000,-
k.k.
Flevo Makelaars
Foto's
Omschrijving

Op deze woning is een bieden-vanaf-prijs van toepassing.

Dit vier kamer-appartement ligt aan de rand van het stadshart van Almere en recreatieplas Het Weerwater. Op de vierde verdieping van het appartementen-'Het Boulevardcomplex', vindt u dit leuke, goed afgewerkte appartement met ruim terras en een fraai uitzicht op het haventje. Met drie slaapkamers, een overdekte beveiligde parkeerplaats, een berging en met een goede ligging op loopafstand van het stadscentrum Almere, kan dit met recht een top appartement worden genoemd. Het appartementencomplex is recent gerenoveerd. De entree en (brede) gangpaden in het gebouw zijn netjes en worden goed onderhouden.

Hoe ziet het appartement eruit?
Nadat u zich heeft aangemeld via de videofooninstallatie, komt u binnen in een gemeenschappelijke centrale entree dat u toegang geeft tot de liften, het trappenhuis, de bergingen en uw parkeerplaats.
Op de verdieping aangekomen, merkt u de brede hal en gang naar het appartement op. Naast de voordeur is een inpandige ruimte welke dient als meterkast. U komt de woning binnen in de ruime centrale hal. Rechts bevindt zich de woonkamer met de open keuken. De woonkamer is heerlijk licht en geeft u toegang tot het balkon. (De houten kozijnen zijn vorig jaar vervangen door kunststof kozijnen). De open keuken is voorzien van een standaard keukenblok met een losse koelkast. De vloer in dit appartement is voorzien van laminaat.

Er zijn drie slaapkamers waarvan u de mogelijkheid heeft twee slaapkamers samen te voegen tot een grote ‘master bedroom’. Ook bestaat de mogelijkheid om een slaapkamer samen te voegen met de woonkamer zodat u een ruimere living creëert. Net als de woonkamer, zijn de slaapkamers voorzien van kunststof kozijnen. De badkamer is voorzien van een douchebak, een ligbad en een wastafel. De vloer is betegeld en er is voldoende ruimte voor uw wasmachine en/of wasdroger.

Naast de badkamer is er een apart toilet en een inpandige ruimte voor opslag van uw spullen.

Wat maakt dit appartement interessant?
-Drie ruime slaapkamers.
-Gelegen op de vierde verdieping, met een fraai uitzicht op het haventje;
-Uw eigen parkeerplaats in een afgesloten, overdekte garage en een berging;
-Inclusief koelkast, wasmachine en badkamer accessoires;
-De servicekosten bedragen € 240,- per maand. Let op! Vorig jaar is het gehele appartementencomplex voorzien van o.a. een nieuw dak, asbest verwijderd en ieder appartement is voorzien van kunststof kozijnen;
-Uitstekende ligging: naast het Weerwater, op loopafstand van het stadscentrum van Almere
-Oplevering is in overleg, kan snel.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
79 m2
Bouwjaar
1984
Inhoud
283 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres