HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 347
Havenweg  ong 31,4697RL Sint-annaland

Havenweg ong 31

4697RL Sint-annaland

104 m2 /
Vraagprijs € 329.000,-
k.k.
Neeskens Makelaars
Foto's
Omschrijving

Algemeen
Heeft u altijd al willen wonen op een fantastische locatie met zicht op het water? Dan is dit uw kans. Neeskens Makelaars mag u dit penthouse op de derde verdieping te koop aanbieden. De gevel contrasten, de royaliteit van de appartementen, de ruime balkons en het mooie zicht maakt het wonen op deze locatie tot een beleving!

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 114 m2. Het appartement bestaat uit een begane grond welke voorziet in een slaapkamer, badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel), separate toilet. De woonkamer en keuken hebben samen een oppervlakte van ca. 54 m2. Vanuit de woonkamer heeft u de toegang tot het terras van ca. 13 m2, dat gelegen is op het westen.

De entresol is te bereiken middels een vaste trap. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer, studeerkamer of kantoor. Met een oppervlakte van ca. 29 m2 biedt deze ruimte veel mogelijkheden.

Vanuit de parkeerkelder zijn de appartementen te bereiken middels het trappenhuis en/of de lift. Het appartement beschikt over een tweetal eigen parkeerplaatsen in de kelder.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
104 m2
Bouwjaar
2020
Inhoud
410 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres