HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 500
Dijckersingel  23,5953KA Reuver

Dijckersingel 23

5953KA Reuver

89 m2 / 780 m2
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
VeTeBe B.V.
Foto's
Omschrijving

Ben jij handig? Heb jij graag een groot stuk grond bij de woning? Dan kan deze ruime twee-onder-één-kap woning met eigen oprit, garage en een perceel gelegen van liefst 780m² wel eens iets voor jou zijn!!

Indeling:

Kelder:
Provisiekelder van ca. 12,7m² toegankelijk middels loopdeur in de hal.

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer en wanden afgewerkt met schrootjes, meterkast (6 groepen-2 aardlek), trapopgang, ingang kelder, toiletruimte ½ hoog betegeld met closetpot en doorgang naar de keuken, gehele begane grond voorzien van vloerverwarming;

Keuken ca. 8m² v.v. tegelvloer en een gedeelte tegelvoer, eenvoudige keukenblok, witgoed aansluiting en loopdeur naar woonkamer en een portaal;

Doorzon woonkamer van ca. 21.5m² v.v. tegelvloer en wanden met schoon metselwerk en schrootjes, oud Hollands balkenplafond, airco, aan de achterzijde buiten zonwering en aan de voorzijde een rolluik;

Portaal v.v. tegelvloer en wanden afgewerkt met schrootjes, witgoed aansluiting en loopdeur naar de tuin en extra berging van ca. 7m² met vaste kasten.

Eerste verdieping:
Overloop v.v. vloerbedekking en 4 slaapkamers in de afmetingen van resp. ca. 5m², 5m², 10m² en 11m². Alle slaapkamers zijn v.v. zeil op de vloer, behang op de wanden en kunststof schrooten plafond.

Tweede verdieping:
Via de voorste slaapkamer is een vlizotrap naar de bergzolder. Hier is een dakraam aanwezig en staat de cv opgesteld (Nefit 2004 eigendom). In 2000 is de het dak vanuit de woningbouw gerenoveerd met houtwol cement platen + isolatie.

Tuin:
Middels eigen oprit te bereiken voordeur welke aan de zijkant van de woning is en de garage van ca. 35m². De garage dient ook gerenoveerd te worden. Een poort geeft hier toegang tot de achtertuin welke diep doorloopt tot achter waar nog een perceel ligt. Dit perceel is nog eens 420m² en ligt achter alle andere tuinen. De vorige bewoner heeft hier gewassen verbouwd voor eigen consumptie maar kan ook prima dienen om enkele paardjes te houden bijvoorbeeld.

Al met al een dot van een mogelijkheid om een woning met lekker veel grond naar eigen inzicht om te toveren tot je eigen paleisje wat gelegen is tegenover veel groen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
89 m2
Perceeloppervlakte
780 m2
Bouwjaar
1960
Inhoud
400 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres