HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 336
Pigalle  4,4812JS Breda

Pigalle 4

4812JS Breda

137 m2 /
Vraagprijs € 415.000,-
k.k.
Mechel B.V.
Foto's
Omschrijving

Aan een hofje gelegen, moderne eengezinswoning (2008) met een ruime woonkamer en moderne keuken (in totaal circa 42,5 m² groot), vijf (slaap)kamers, een dakterras, een eigen parkeerplaats voor de deur en een zonnige op het westen gelegen achtertuin met veel privacy. De woning heeft een unieke ligging direct aan het water van wooneiland “Pigalle” met uitzicht op een parkachtige omgeving. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van de winkels en de uitvalswegen.

Hofje
De woning is gelegen aan een hofje van wooneiland “Pigalle”. Door het kleinschalige karakter en omdat er alleen bestemmingsverkeer komt, is het een kindvriendelijke omgeving. In de buurt zijn op loopafstand diverse speelvelden. Op het hofje is parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Begane grond
De royale entree (met de meterkast en de garderobekast) geeft toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en middels een vaste trap tot de eerste verdieping.
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
De woonkamer en keuken zijn in totaal circa 42,5 m² groot. De woonkamer heeft een vaste kast (onder de trap). Aan de achterzijde van de woning is een grote raampartij met schuifpui (met een hor) wat voor veel lichtinval en een directe verbinding met de achtertuin zorgt.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Het kookeiland heeft één spoelbak, een vierpits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, laden en kastruimten. De keukenwand is voorzien van een koelkast, een oven, kasten en laden.
De entree, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de badkamer, de drie (slaap)kamers en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De moderne geheel betegelde badkamer heeft een vrijstaand ligbad (met een douchegarnituur), een douchegelegenheid (met een thermostaatkraan), een zwevend toilet, een dubbel wastafelmeubel en een designradiator.
De (slaap)kamers zijn circa 9 m² en 6 m² groot. De grote slaapkamer is circa 17,5 m² groot, dit is inclusief de inloopkast. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van eenzelfde doorlopende laminaatvloer.

Tweede verdieping
De zolderkamer is circa 14 m² groot. De zolderkamer geeft toegang tot de werkkamer en middels een deur (met een hor) toegang tot het dakterras. Het dakterras is circa 14 m² groot. De zolderkamer en de werkkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.
De werkkamer is circa 9 m² groot.
De was-/ cv-ruimte heeft een warmte-terug-winsysteem, de HR-ketel en de wasmachineaansluiting.

Installaties
De meterkast heeft zeven groepen en twee aardlekschakelaars.
De woning beschikt over een warmte-terug-winsysteem.
De HR-ketel is van het merk Intergas uit circa het jaar 2008.

Bouwkwaliteit
De woning beschikt over muur-, dak- en vloerisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.

Berging
De aan de voorzijde gelegen berging is circa 7 m² groot. De berging is voorzien van elektra en een loopdeur.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning is een oprit (met parkeergelegenheid voor één auto).
De achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van grote tuintegels, beplanting, elektrapunten en een tapkraan. De tuin grenst aan het water, een unieke ligging met veel privacy en uitzicht op een parkachtige omgeving.

Servicekosten
De stadswoning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur. Op het hofje is parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Om dit hofje goed te kunnen onderhouden en het onderhoud aan de buitenzijde van de woningen samen goed en netjes te kunnen uitvoeren is er een Verenging van Eigenaars opgericht. Door het kopen van deze stadswoning wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 117,66 per maand. Hierin zijn onder andere het onderhoud van het hofje, de daken, de gevels en het schilderwerk inbegrepen.

Voorzieningen
De woning heeft aan de achterzijde een zonnescherm.

Roerende zaken
Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Ligging
De woning ligt in het in 2008 opgeleverde wooneiland “Pigalle”. De woning heeft een unieke ligging direct aan het water aan een parkachtige omgeving met diverse speelgelegenheden.
Op korte afstand zijn basisscholen en kinderopvangcentra gelegen.
In de dorpskern van Princenhage is een ruim aanbod aan winkels (waaronder diverse speciaalzaken en twee supermarkten) en horeca. Het Dr. Struyckenplein is voorzien van o.a. supermarkten Jumbo en Lidl, drogisterij het Kruidvat, textielwinkel Zeeman, een bakker, een bloemenwinkel en tijdschriftenwinkel Primera.
In de omgeving zijn sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard.
Op fietsafstand is de binnenstad van Breda en het Centraal station gelegen. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels; zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater en bioscoop Pathé. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, het Mastbos en het Liesbos. De woning is gunstig gelegen ten op zichten van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Bijzonderheden
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht u een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
137 m2
Bouwjaar
2008
Inhoud
508 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres