HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 555
Kerkbuurt a 116,3361BL Sliedrecht

Kerkbuurt a 116

3361BL Sliedrecht

115 m2 /
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Een unieke woning midden in het centrum van Sliedrecht. De Kerkbuurt (winkelstraat) in Sliedrecht krijgt een flinke update. De renovatie van deze woning aan de Kerkbuurt 116 hoort daar ook bij.
In dit karakteristieke bedrijfspand wordt een moderne bovenwoning gerealiseerd met een royaal terras op het zonnige zuiden!

1e verdieping:
Via de trap bereikt u de ruime en lichte woonkeuken. De ramen op het zuiden zorgen voor veel lichtinval. Aangrenzend is het terras gesitueerd van bijna 30 m2. Dit terras geeft de mogelijkheid om grote gezelschappen uit te nodigen en heerlijk te BBQ’en op de warme zomeravonden! Of samen een borrel te doen in een groot loungeset.

2e Verdieping:
Met een trap vanuit de woonkeuken kunt u naar de 2e verdieping. Hier komt u in de karakteristieke woonkamer, waarbij u de authentieke balken in het zicht ziet. Doordat deze verdieping een split-level heeft is de woonkamer extra hoog. Met een aantal treden naar boven komt u in het gedeelte van de woning waar de twee slaapkamers zich bevinden. Ook hier kijkt u in de slaapkamers naar de nok van de woning. Naast de slaapkamers vindt u op deze verdieping ook de badkamer, de technische ruimte en het toilet.

Wij zijn heel enthousiast over deze karaktervolle, maar ook eigentijdse woning! Wilt u met ons in gesprek? Neem dan snel contact met ons op!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
115 m2
Bouwjaar
1890
Inhoud
454 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres