HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 241
Plantage  118D - 150A,1943LR Beverwijk

Plantage 118D - 150A

1943LR Beverwijk

Vraagprijs € 0,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Te koop wordt aangeboden acht verhuurde winkelruimten van in totaal 947,01 m² VVO, gelegen aan de Plantage te Beverwijk.

De winkels zijn gesitueerd in een commerciële plint onder een appartementencomplex (in eigendom is van woningbouwvereniging Pré Wonen). Voor de deur is voldoende mogelijkheid tot parkeren (blauwe zone).

De winkels beschikken vrijwel allen over een bevoorradingsmogelijkheid via de achterzijde. Enkele winkels beschikken ook nog over een vide of kelder.

De winkels maken onderdeel uit van een buurt verzorgend winkelcentrum, waar naast de Vomar Supermarkt, de Kruidvat en de vernieuwde stadsapotheek tal van andere winkels grote publiekstrekkers zijn. Veel winkeliers huren reeds jarenlang een winkel op deze locatie. De winkels zijn in gebruik bij acht huurders, te weten een meer een beautysalon, snackbar, fietsenwinkel, bloemist, dierenspeciaalzaak, stomerij/kledinghersteller, delicatessenwinkel en een manicuresalon.

In het winkelcentrum zijn verder onder meer een bakker, slager, kapper en apotheek gevestigd. Deze behoren niet tot de aanbieding. Er is momenteel geen leegstand.

Op het perceel is 'Enkelbestemming Gemengd' van toepassing met een functieaanduiding detailhandel en horeca tot en met categorie 1.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1958
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres