HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 748
Beekstraat  36,6811DV Arnhem

Beekstraat 36

6811DV Arnhem

92 m2 /
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Bell Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Prachtig stadsappartement, gesitueerd op een dynamische locatie in het hart van Arnhem-centrum in een rijksmonumentaal complex, historisch bekend als het Gruyterpand. Deze unieke bovenwoning, bestaande uit 2 verdiepingen, daktuinen, parkeerplaats en berging, maakt deel uit van het in 2006 onder architectuur gebouwde ‘Musiskwartier’. Het bruisende stadsleven is nauwelijks merkbaar in het appartement en de daktuinen waar een oase van rust heerst. Onderscheidend zijn de aansprekende architectuur, verzorgde buitenruimtes, de vele raampartijen met zicht op winkelstraten, marmeren schouw, visgraatparketvloer, nette badkamer en moderne keuken, alsmede de goede onderhoudsstaat zowel intern als extern (actieve VvE).


Indeling
Centrale entree met videofoon, brievenbussen en trapopgang. Indrukwekkende hal met liftinstallatie en trappenhuis naar zowel de berging in de onderbouw als de verdiepingen. Er is een extra uitgang aan de Wal-straatzijde van het complex.

Eerste verdieping
Appartement 3e woonlaag:
Gezamenlijke hal met meterkast en bergkast, voordeur, hal met toiletruimte, schitterende woonkamer v.v. eiken visgraat parketvloer met Wengé bies, Naams marmeren schouw met elektrische kachel, grote raampartijen en diepe trapkast. Open keuken, strak uitgevoerd in luxe eiland opstelling v.v. o.a. kookmodules, dubbele oven en afzuigschouw.

Tweede verdieping
Appartement 4e tevens bovenste woonlaag:
Oorspronkelijke trappartij naar royale overloop met werkplek, wasruimte en bergkast. De slaapkamers zijn goed bemeten en de moderne badkamer is v.v. ligbad, inloopregendouche, dubbele wastafelmeubel en 2e toilet

Overige verdiepingen
Onderbouw:
De (fietsen)berging is in het souterrain gesitueerd en v.v. elektra.


Balkon
Schitterende, royale gezamenlijke daktuinen/terrassen v.v. dakplantanen, bankjes en bloembakken met bloeiende Vinca. Deze buitenruimtes zijn geschikt om van de ochtend-, middag- en avondzon te genieten en bieden additionele leefruimte.


Bijzonderheden
•Rijksmonument: architectuurhistorische waardevol gebouw in Art Nouveau-stijl;
•Eigen parkeervoorziening in de Musis garage;
•Bouwtechnisch rapport beschikbaar!

Het complex is op een bruisende locatie in het winkelgebied van Arnhem-centrum gesitueerd op de hoek Beekstraat/Walstraat. Belendende karakteristieke panden en het levendige stadscentrum van Arnhem bepalen het straatbeeld.
In deze unieke omgeving zijn alle benodigde voorzieningen op loopafstand waaronder divers winkelaanbod, horecagelegenheden, parken, scholen, kinderopvang, supermarkten, kunstgalerieën, theaters en bioscoop. Parkeren geschiedt middels een eigen zwerfplek in parkeergarage Musis.

VvE status:
Het betreft een professioneel beheerde en actieve Vereniging van (19) Eigenaars met reserves. Inbegrepen in de servicekosten (€ 234,18 p.m.) zijn o.a. planmatig onderhoud, reservering groot onderhoud, schoonmaak, tuinonderhoud en de opstalverzekering. Het appartement wordt warm gestookt middels stadsverwarming.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
92 m2
Bouwjaar
1906
Inhoud
316 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres