HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 804
Miep Giesstraat  15,3417CW Montfoort

Miep Giesstraat 15

3417CW Montfoort

92 m2 / 115 m2
Vraagprijs € 279.000,-
k.k.
Groenendael Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

Niet ver van het oude centrum van Montfoort staat deze ruime TUSSENWONING met vrijstaande berging voor- en achtertuin. De woning staat in een kindvriendelijke omgeving en heeft een woonkamer met een openkeuken, telt drie slaapkamers en een licht betegelde badkamer.
Montfoort is centraal geleden. In 7 minuten met de auto naar de Rijksweg A12 en alle overige voorzieningen bevinden zich op een kleine afstand van deze tussenwoning. zoals basisscholen, bushalte en sportvelden.

Indeling
Entree, hal, meterkast, trapopgang, trapkast, en licht betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamerdeur is in het midden gesitueerd zodat er een goede verdeling is tussen de woonkamer en de openkeuken. De openkeuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van een kooptoestel, afzuigkap elektrische oven en koelkast. Vanuit de woonkamer toegang naar de diepe achtertuin. De begane grond is voorzien van een houtenvloer.


Eerste verdieping
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakvensters, (waren voorheen twee slaapkamers), aan de voorzijde een slaapkamer en de licht betegelde badkamer. Deze badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet.


Tweede verdieping
Overloop met de centrale verwarmingsketel en wasmachine aansluiting. Verder op deze verdieping de derde slaapkamer dakvensters en bergzolder.Bijzonderheden
In 2018 is de woning aan de buitenzijde geschilderd
In 2006 is er een nieuwe (huur) c.v. ketel geïnstalleerd.

Het coronavirus zet de hele wereld op zijn kop.

De informatie omtrent het virus volgen wij op de voet.
In dit kader, bieden wij u een innovatie waar u wat aan heeft. Vanaf nu kunt u samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij B.V. digitaal door een object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u een woning van ons ziet, belt u ons en vraagt om een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.
In overleg met de makelaar, bezichtigt u de woning op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U loopt geen risico op verspreiding van het coronavirus.
U krijgt een beter beeld van de woning dan met foto’s en plattegronden alleen.
U kunt de woning eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
115 m2
Bouwjaar
1994
Inhoud
312 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres